mandag den 13. august 2012

China Glaze Bohemian kollektion


Her er alle 6 af de fine Luster Chromes, som China Glaze kalder dem. I neglelak verdenen kalder man disse farveskiftende lakker for duo chromes, fordi de skifter mellem 2 farver. Jeg har købt mig 2 af disse, for kan jo ikke blive ved med at købe mig fattig i lakker, vel? :P Jeg har købt den der hedder Plain Jane og den der hedder Deviantly Daring. Da solen kom frem i går måtte jeg bare ud og tage billeder af dem, så I kunne se dem.




 Dette er så Plain Jane, en lilla/guld duo chrome neglelak. På andet og tredje billede kan man tydeligt se farveskiftet. Det er en anelse svært at fotografere, da farven skifter i bestemte vinkler fra solen/lyset, så jeg måtte nærmest stå på hovedet for at få billederne som jeg ville. Men alt for Jer :P Jeg fandt endda et billede hvor man kan se skiftet på samme billede. Det var desværre lidt svært at fange den rigtige lilla farve, jeg synes den er meget mere dyb og levende i virkeligheden. Faktisk blev jeg lidt skuffet da jeg så billederne i forhold til hvad jeg så selv. På billederne har jeg 3 lag, da lakken er en anelse tynd. Det er lidt svært at undgå streaking, altså penselmærker i lakken med denne type lak, men sørg for at føre penslen helt oppe fra roden og ud.





Hvis man kan være forelsket i en neglelak, så er jeg det altså med denne her. Deviantly Daring er en smuk smuk smuk teal/grønblå neglelak i den dybeste farver jeg har set længe. Mums. Synes dog ikke at farveskiftet var så nemt at se i denne her, men nogle gange så jeg både lysegrønne og blå nuancer komme frem. Denne her var lige så svær at tage billeder af, men farven er meget korrekt. Den glimter endnu mere i virkeligheden og måtte tage mig selv i at stå og dåne over den .. tsk tsk. Denne har også fået 3 lag, da jeg på det 3. lag igen skulle prøve at fjerne streaking fra penslen. Jeg fandt lige det billede frem som bedst fanger farveskiftende.



Jeg overvejer lidt at købe flere fra kollektionen. Rare & Radiant er en kopi af Chanels Peridot, men er desværre ikke den store fan af guld/grøn kombinationen. Tror gerne jeg vil have fat i f.eks den mørkeblå. Ikke pga farveskiftende, men fordi disse lakker har de dybeste og rigeste farver.

Nu vil jeg tage ud og "kigge" på neglelak og måske en fødselsdagsgave til min mand. Det ville være meget nemmere hvis han bare ønskede sig neglelak!

Sussi

5 kommentarer:

Heidi Winther sagde ...

Nanna, de er da ikke umulige at få fat i :-)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Nanna.. Jeg er da ked af at du synes det, men som Heidi skriver, så er de ikke umulige at få fat i. Jeg købte mine på ebay.com og fik dem inden 2 uger. Du kan evt kigge her

http://www.ebay.com/itm/China-Glaze-Bohemian-Luster-Nail-Polish-Lacquer-0-5-oz-/400312261008?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item5d34785990#ht_1883wt_982

der har de dem til ca 25 kroner stk.

Sussi

Unknown sagde ...

Got the entire collection and I love them all!! Great photos by the way!!

HanneZ - Mode På Bloggen sagde ...

Sikke en fantastisk flot grøn metalic farve, elsker den:o)

Solensdanserinde sagde ...

Lækre lakker :) Glæder mig til selv at få prøvet nogle fra denne kollektion, og specielt Plain Jane den er så smuk i flasken ❤

Send en kommentar