mandag den 4. maj 2015

Fløjgaard&Malek: nyt blog projekt.


Så kom dagen endelig, hvor vores nye blog projekt, kom til at se dagens lys. Vi har syslet med den nye blog i et stykke tid nu og vi har glædet os til at vise Jer resultatet. Den nye blog, kommer til at handle om skønhed, produkter, hår, negle og makeup. Stadig en masse lækre neglelak anmeldelser og designs som I kender fra Neglenymfer, men nu også en masse andre lækkerier. 

Vi har i sidste måned haft 6 års fødselsdag med Neglenymfer og vi holder skam stadig meget af bloggen, men vi har bare fået mod på, at udvide vores horisont lidt. Som vi skrev i konkurrencen, så er vores hverdag ændret en del, så det hindrer os lidt i at fortsætte som vi gør. Vi vil indtil videre prøve at opdatere her på bloggen, men det bliver kun med samme indhold (neglelakmæssigt) som på den nye blog. Vi håber derfor, at vores skønne læsere vil have lyst til at besøge vores nye blog og få samme oplevelse som her, bare med lidt ekstra oveni hatten.

Den nye blog hedder Fløjgaard&Malek og er vores efternavne. Vi har også oprettet os rundt omkring på de sociale medier, så I kan følge os hvor I har lyst.

Instagram: @flojgaard_malek (link)
Facebook: Fløjgaard & Malek (link)
Twitter: flojgaardmalek (link)
Pinterest: flojgaardmalek (link)
Vi vil gerne side tak til vores fantastiske læsere for at følge os i så mange år. Vi ville ikke være de samme uden Jer. Tusind tak! Vi håber ikke, at I stopper med at følge os nu og vil fortsætte med at følge vores eventyr på den nye blog.
Vi har naturligvis ikke så meget på bloggen endnu, men der vil komme noget stort set hver dag. Vi glæder os rigtig meget til at komme igang og I er velkomne til at skrive til os med spørgsmål på vores nye mail Kontakt @ flojgaardmalek.dk (uden mellemrum naturligvis).
Maja & Sussi

4 kommentarer:

Nanna sagde ...

Lyder spændende - skal da helt klart tjekke den ud ;)

www.bottledindenmark.wordpress.com

Md Sabbir sagde ...

Do you want to design your own Roller banners, your own logo, your own t-shirts, own banner, own flag, logo, USB stick, banner,Door etc?What if I tell you that you can make better,
so that you can learn more what makes design the best, and how you can make your design better.
visit us:Vindues tekster design

Lee Ghirale sagde ...


If you want to learn more about how to design your own logo. Learn how to design the best and most effective for your own business Visit our site today and see what we can do for your business.Vindues tekster design

Спашоп sagde ...

Hi! I would like to open beauty salon. Does anybody have an experience in this business? There are too many options in different salon equipment. Could anybody give me an advise? What store is more reliable to buy Curved salon reception desk and Salon color tray. I'm choosing between Advance-Esthetic.Com and Beauty Supply Florida websites.

Send en kommentar