torsdag den 30. april 2009

MAC Peppermint Patti


Jeg MÅ lige skrive om denne lak. Der er ingen billeder af flasken desværre for den var udsolgt. Jeg var igår i Magasin i Fields for at kigge efter denne lak, da de har en MAC bod. Desværre havde hun ikke flere. Men den super søde MAC pige tilbød at gi' mig den på som trøst.
Hun var meget venlig og ga' sig tid til at gi den 2 lag. Den kunne måske ha brugt et lag mere, men jeg var ovenud lykkelig for ikke at gå helt tomhændede hjem.
Jeg er vild med farven. Den minder en smule om OPI's Hey Get In Lime! dog mere grøn i farven. Jeg vil helt klart kigge efter den i andre MAC forretninger og krydser fingre for at den ikke er udsolgt alle steder.
Et billede i fuld sollys så man kan se farven folde sig fuldt ud!

Jeg blev nødt til at udnytte min Peppermint Patti-cure til det yderste og legede med mit Konad sæt og nogle hvide og lyserøde sten. De kommer nok ikke til at holde lang tid, da jeg skal hjælpe min søster med at flytte idag. Men så kan jeg nyde det et par timer endnu.


Ud i det gode vejr med jer!
Sussi

1 kommentarer:

Maria sagde ...

De havde den i Magasin i Lyngby da jeg var derinde for en god måneds tid siden. Men jeg tog den postkasse røde med hjem i stedet. Men den der er nu også rigtig fin :)

Send en kommentar