lørdag den 25. april 2009

Neglelak som accessory?

Fyre forstår os ikke når vi bruger et par hundrede på en ny Christian Dior lak eller et par tusinde på endnu et par sko. Kæresten der ryster på hovedet når man snakker om den neglelak der passer til den nyindkøbte kjole. Man kan måske sammenligne med når han køber gadgets, fælge eller andre ting som får det hele til at spille. Sådan har vi det med sko, tasker og accessories. Neglelak er bare den sidste prik over i'et.

Vi synes bestemt at neglelak er en værdig medspiller i accessory verdenen og ikke bare "noget makeup". Vi har gjort det til en hobby og har derfor lavet en blog om det. Vi er ikke professionelle, men har en masse erfaring, som vi gerne vil dele. Vi vil forsøge at give nogle gode anmeldelser af produkter, tips og ideer til hvad du kan komme på neglene. samtidig vil vi bare ha' det sjovt og nyde vores hobby.

Vores blog kommer til at indeholde en masse billeder af forskellige lakker og vores personlige meninger om en masse produkter. Vi vil så vidt muligt inkludere information om hvor de forskellige ting kan købes. Spørgsmål er også velkomne.

Velkommen til vores blog.

Maja & Sussi

2 kommentarer:

Pixie sagde ...

Dejligt at få en neglelak-blog på dansk. Tak, piger :)

Maja & Sussi sagde ...

Var så lidt :D

Send en kommentar