tirsdag den 18. august 2009

Rescue Beauty Lounge

Her er så billedet af mine 3 dejlige lakker fra Rescue Beauty Lounge.
Den første lak er en pastelblå creme lak. Den hedder Bikini Bottom og er inspireret af Svampebob Firkant tegneserien. Selve lakken er på den tynde side, men tager alligevel lang tid at tørre helt. Den er meget gennemsigtig og dette er efter 3 lag. Man kan ligge en hvid lak under for at gøre farven stærkere. Billedet er vist med underlak og toplak.
I skyggen kan man stadig se mine negle igennem især spidserne. Den kunne godt bruge et lag mere.


Denne lak er nok den jeg har glædet mig mest til. Endelig en gul som ikke er neon eller meget skarp i farven. Denne er også en pastel creme og den hedder meget passende Square Pants. Den er som den forrige lidt tynd i konsistensen og en smule udfordrende at påføre. Dette er 4 lag med underlak og toplak.


Man kan se et hint af mine egne negle igennem, men slet ikke så meget som med Bikini Bottom

Recycle er navnet på den sidste lak fra Rescue Beauty Lounge. Billedet her er taget et par dage efter den blev påført og et par dage på arbejdet. Derfor kan man se en smule slitage på spidserne samt et par ridser her og der. Farven fejler bestemt ikke noget og jeg er ovenud lykkelig for at ha betalt ca 100 for den. Jeg har ønsket mig en mørk grøn længe. Uden at være næsten sort og uden at være for lys. Den her bliver helt klart en af mine efterårslakke.


I skyggen bliver den en smule mørkere men stadig tydelig grøn.

På det sidste billede har jeg tilføjet lidt Konad. Jeg havde lidt problemer med mønstret og det blev ikke så fint på pegefingeren.

Alt i alt er jeg meget glad for at jeg bestilte disse lakker selvom jeg ikke mente at have råd til dem, men sådan er der jo så meget.
- Sussi -

2 kommentarer:

Lucy sagde ...

I have Bikini Bottom but have not used it yet. I wish I had Recycle. It's very pretty Wednesday yet. Love the Konad pattern.

Maja og Sussi sagde ...

Thank you Lucy. I've been wanting these polishes forever but they are so expensive. So when I got the chance i grabbed it at once! :D

Sussi

Send en kommentar