onsdag den 30. september 2009

OPI - You Don't Know Jacques (matte)


Den nyeste trend denne sommer er helt klart den matte. Sort set alle neglelak mærker med respekt for udvikling og som følger med på moden har lavet en kollektion med matte lakker. Nogle mærker har lavet nye farver og andre har taget gamle polulære farver og lavet en mat version af dem. OPI's You don't know jacques er en mat version af en populær lak. Den stammer fra OPI's La Collection de France. Den originale lak har jeg desværre ikke men jeg inkluderer et link til en anden side som har lavet en farveprøve, så du kan se forskellen.Den matte lak er super fed, synes jeg. Den har en slags fløjlsblød overflade. Desværre kan man ikke komme overlak på da det så gør farven umat (hvis der er noget der hedder det) så den holder ikke så længe. ca 3 dage gik der før min skallede af. Den tørrer ekstremt hurtigt, så man skal ikke lave nogle fejl. Helst 2 strøg med penslen pr negl ellers skal man vente til det tørrer til at påføre 2. lag.


Andre mærker med matte kollektioner: Orly, SpaRitual, Color Club, Zoya, Nubar, Knockout Cosmetics.


Måske har du set at på min ønskeliste ude til højre på siden at der står Essie Matte Toplak. Det er det nyeste nye den matte trend har medbragt. Måske kan du ikke lige lide de farver som findes i matte udgaver, så er løsningen helt klart en toplak der gør alle diner lakker matte. Et tyndt laf Essie Matte Top og den lak du har på forvandles til den smukkeste matte neglelak. Så ikke nok med at du får den farve du vil ha, du får også holdbarhed i og med at det er en toplak du påfører og den beskytter din neglelak som en alm toplak.

Jeg er nu den heldige ejer af en Essie Matte Toplak og du skal nok få den at se i aktion.

Matte toplakker: China Glaze, Essie, Nubar.

Vi beklager at der er gået lang tid siden sidste indlæg. Vi vil fremover prøve at opdatere hver anden dag. Vi håber stadig at du vil kigge forbi.

En sidste ting. Husk altid at bruge underlak!

- Sussi -

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Sussi.
Super interessant blog, I arbejder med her. Må jeg spørge dig om to ting? 1) Lægger du dine lakker på i frihånd? Særligt ved dine neglebånd er det super flot og jævnt lagt, så jeg tænkte, om du bruger en form for skabelon eller det blot er øvelse?
Og 2) Hvor køber du dine Misa lakker? Jeg har søgt lidt på nettet (vil gerne købe On The Edge, da den har præcis den blå farve, jeg søger), men jeg finder den i USA, og så er der jo alt det dér med told osv...

/P

Sofie sagde ...

Hej
Hvor køber du dine OPI neglelakker?

Maja og Sussi sagde ...

Anonym.. Hej tak for de søde ord. Ja det er bare øvelse :) Men det bliver altid pænest hvis man ikke påfører lakken helt ud til kanten, så den rammer neglebåndet. Det er også sværere at få neglelakken af igen.

Vi køber også vores Misa i USA og jeg kender ikke nogle i europa der sælger dem. Men du kan købe min for 50 kr inkl fragt hvis det er. Så køber jeg bare en ny næste gang vi bestiller fra USA. Den er brugt 2 gange. send en email til neglenymfer@gmail.com hvis du er interesseret.

SOfie.. Hej vi køber vores OPI i USA, men der er en engelsk side som sælger dem for 5.90 pund (ca 50 kroner) og så betaler man 5 pund i fragt ligemeget hvor meget man køber for. Siden hedder uk.beverlybeaute.com og normalt tager de 1 uge fra man bestiller til man har pakken.

Maja og jeg har snakket om at evt bestille hjem fra USA og sælge dem her på siden til ca 75 kroner alt efter mærket, men vi ved ikke hvor mange der kunne være interesseret i at købe.

Anonym sagde ...

Jeg læser altid interesseret jeres side, og hvis I begyndte at sælge de neglelakke som I viser ville det være fantastisk :)
Jeg har ikke selv modet (eller pengene) til at bestille hjem fra USA, så det kan betale sig, så det ville være fremragende :)

Hilsen
Mette

Maja og Sussi sagde ...

Hej Mette.. tak for svaret. Vi sætter en afstemning igang idag for at høre om der er flere der ville købe. :D

Sussi

Coewless sagde ...

Jeg er totalt forelsket i denne blog! Love at first sight! Ej, hvor er det altså dejligt med en dansk neglelak blog!
Jeg er helt vild med neglelak, jeg har dog ikke så mange, da det jo koster penge. Men jeg elsker at købe neglelak, og denne blog er bare en fantastisk inspiration!

Tusind tak for at have denne blog, og dele jeres viden! :]

Eva.

Anonym sagde ...

HELT sikker på, at det ville blive en succes, hvis I sælger neglelakke her fra bloggen.
Prisen er yderst rimelig – man får jo ikke meget lak for 75 kroner hos Matas eller Magasin (så skal man ihvertfald gå efter de billigste mærker), og jeres produktportefølje vil jo være relativt unikt i DK. Desuden er det super sejt, at man kan se fotos af lakken i brug. Mit råd må være: Grib chancen inden andre gør det!

Endelig: Jeg vil rigtig gerne købe din lak. Sender lige en mail...

Hilsen "anonym" (Pernille)

Anonym sagde ...

Hej Sussi.
Jeg skriver igen hér, idet jeg er taget på en uges ferie og pludselig kommer i tanke om, at jeg er midt i en mailkorrespondance med dig vedr. køb af en (eller to?) neglelak. Det drejer sig bla. om Misa "On the Edge" og så den brune Gosh...

Jeg beklager meget, hvis du har skrevet til mig siden i fredags og dermed ingenting hørt fra mig. Kan jeg lokke dig til at skrive til mig på denne adresse: klan2860@yahoo.dk?

Mange venlige hilsner
fra Pernille

Send en kommentar