onsdag den 18. november 2009

Christian Louboutin lak

I forbindelse med at Maja og jeg sad i kø ved H&M (galleri K) i 9 timer og 3 minutter fredag nat for at være de første til at få fingrene i de efterspurgte Jimmy Choo sko har jeg lavet et indslag idag om neglelak og sko. Vi fik begge fat i flere par og der skal nok komme billeder op, selvom det ikke er neglelak relateret. De er bare SÅ fede.

China Glaze har lavet 2 lakker til ære for Christian Louboutin's lækre sko med de røde såler. Den ene lak hedder Ruby Pumps og er en rød lak med rød glitter og den anden er denne her:
Lubu Heels! En sort neglelak med rød glimmer. De er oprindeligt i et samlet sæt som er ment til at skulle bruges på en bestemt måde. Først skulle den sorte her på selve neglen og den røde under neglen for at symbolisere den røde Louboutin sko. Måske en original ide, men i virkeligheden ikke særlig praktisk. Det er yderst svært at komme neglelak på under neglen uden at det grisser utroligt meget. Og at få det af igen.. en helt anden historie.
Hvis man skal ha det til at fungere bedst muligt kan man gøre følgende: klippe sine negle helt ned hvis de ikke er korte i forvejen. Male en kunstig negl på begge sider og sætte den på. Det er dog stadig noget grisseri.
Heldigvis er de 2 lakker helt og aldeles fede brugt på den normale måde. Især denne her er rigtig festlig og unik. Den røde bliver anmeldt senere på året i forbindelse med juletemaet.

- Sussi -4 kommentarer:

Thea sagde ...

Ej, hvor har du købt den henne? Den må jeg bare eje!!!

For resten tjek min blog, hvis du har lyst - thesupra.dk

Maja og Sussi sagde ...

Hej Thea. Jeg har købt den i USA. Den vil fra 1/12 være til salg på vores shop, så kig forbi tirsdag aften og kig efter linket øverst til højre på bloggen eller skriv www.neglenymfer.dk

Vi elsker modeblogge her på redaktionen, så vi kigger på din blog selvfølgelig og linker til dig. Så vil vi sætte pris på at komme på din linliste :D

Thea sagde ...

Ej, hvor er I bare søde, at I allerede har linket til mig! Vil fluks lave et link til jeres side, og lyder super godt, at man kan bestille igennem jer! Det vil jeg gøre inden for den nærmeste tid! Synes virkelig, at det er cool med en side bare om negle!

Lige et spørgsmål - kommer der porto oven i priserne på lakkerne? :)

Julehilsner fra Thea

Maja og Sussi sagde ...

Hej Thea. Ja der vil komme porto ovenpå, men hvis man bestiller 10 eller derover er det gratis. Desuden kan man afhente dem hos mig eller Maja (vi bor i KØbenhavn).

- Sussi

Send en kommentar