lørdag den 26. december 2009

Kong Vinter

I dag føler jeg mig inspireret af vintervejret uden for. Selvom der ikke er særlig meget sne tilbage, giver det alligevel lidt ekstra julehygge.
Først har jeg lagt inglots sorte lak på, normalt er den mat, men jeg har lagt lidt seche toplak på, så den bliver skinnende. Herefter har jeg med mit konad sæt trykt snefnug på, de er lavet med konads special lak.
På to af fingrene har jeg limet stjerner på, man kan ikke rigtig se det på billedet, men stjernerne fanger lyset og glimtrer rigtig flot.

5 kommentarer:

gildedangel sagde ...

Lovely mani!

Sanne sagde ...

Fantastisk blog, jeg har straks sat mig på som fast læser. Jeg er også vild med at ordne og lakere mine negle og har mindst 50 forskellige farver lak. Jeg er dog ikke så skrap som jer til at lave mønstre og små billeder, men måske inspirationen kommer med jeres blog.

Glæderlig bagjul. :)

Maja og Sussi sagde ...

Skriv endeligt til vores mail kontakt@neglenymfer.dk hvis du har nogle ideer eller spørgsmål.

mvh Maja

Sanne sagde ...

Jeg ville kigge i jeres shop, men den var ikke "åben", dvs. der var ikke noget link på shop? Jeg må tage billede af al min neglelak en dag, og skrive om det på min blog. Jeg mangler dog de der smarte "tegnepenne" I laver mønstre med. Jeg fortalte min svigermor og svigerinde om jeres blog i dag - jeg er helt betaget. :)

Maja og Sussi sagde ...

Jeg sørger lige for at den bliver åbnet med det samme :-) I vores shop kan man også købe små penne til at male mønstre med.
Tak for rosen, jeg håber også at svigerfamilien synes om bloggen.

Mvh Maja

Send en kommentar