torsdag den 10. december 2009

Lidt fra webshoppen...

Vores nye fancy neglelak shop er jo åben og i den anledning vil jeg lige vise jer et par af dem man kan få fingrene i. Vi vil opdatere shoppen løbende med billeder fra neglelak vi har taget til bloggen, så når man bevæger musen over en vare vi har testet, så vil billede "poppe op" og man kan se den påført.

Husk at man senest kan bestille neglelak hos os d. 20/12-09. Vi bestiller derefter samlet d. 21 og vi forventer at pga jul at vi modtager varerne i starten af januar. Alt vil blive sendt ud så snart vi modtager det, med mindre man har en aftale om afhentning.

Denne gang har jeg en lak fra Orly og en fra OPI. Begge er fra nye kollektioner fra 2009. Den første fra Orly hedder Country Club Khaki og er en creme lak i en fin sart brun/beige nuance. Orly's pensler er som regel tynde og konsistensen af lakken også tynd, og er i dette tilfælde ingen undtagelse. Men alligevel formår Orly altid at komme med pæne resultater og de holder rigtig godt. Til denne test er der brugt 2 lag.Bullish on OPI er fra OPI's España kollektion fra efteråret. Jeg elsker simpelthen OPI's fantasifulde navne til deres lakker. OPI's lakker er næsten altid rigtige gode i konsistensen og de dækker super godt. De er begyndt på at lave penslerne en smule flade istedet for runde og det kan godt give lidt problemer når man starter oppe ved neglebåndet. Det kræver lidt øvelse, men trækker slet ikke ned i min mening om OPI. For mig er OPI det bedste mærke. Næsten alle OPI kollektioner har en rød lak og denne fik jeg ved en fejl, da jeg ikke er så glad for røde lakker. Hvis jeg skal bære rød lak, skal den være mustensfarvet eller brændt rød. Altså med en smule brunt. Men denne er jeg helt vild med, da den har flere sider af sig. Indenfor i indirekte lys er den helt blodrød, hvorpå i sollys er den lidt sart. Pga mangel på sol fik jeg kun et billede af den uden sollys. Jeg vil prøve at huske, at tage et billede når solen kommer frem igen og sammenligne. Det er meget svært at forklare farverne uden billed eksempler.

Husk at deltag i vores jule konkurrence og vind Dior og OPI lakker. Se i indlægget nedenunder..

Sussi

4 kommentarer:

Camilla sagde ...

Hey.
Jeg føler mig virkelig hjælpeløs i forhold til neglelak - og man ærgrer sig sådan, når man kigger på så inspirerende negleblogge som jeres.

Jeg mener - inden jeg begyndte at følge med i jeres blog, anede jeg knap nok, hvad en under- og en toplak gjorde godt for. Og jeg er stadig lidt lost - kan ikke rigtigt finde rundt i alle de mærker, der er :)

Måske I havde tid og lyst til at lave nogle anbefalinger eller en guide af en art, for jeg bliver altid så inspireret, men jeg bliver forvirret, når "nye" begreber kommer ind.. Eller måske bare havde et godt link?

Sorry for det lidt usammenhængende og lange indlæg - i forhold til min hjælpeløshed har jeg også nævnt jer på min blog. Kig evt. forbi :)

Hilsen Camilla
www.camillakristensen.blogspot.com

Maja og Sussi sagde ...

Hej Camilla.

Først og fremmest. Tak for at du linker til os :D
Men helt klart tak for at du skriver at du er forvirret. Vi har ikke tænkt meget på at der er mange derude som ikke ved så meget som vi om neglelakkens verden. Det er nok også de færreste der er ligeså fanatiske som os. Efter at have tænkt lidt over det du skrev fik jeg en ide om at lave en "Neglelakkens Verden A-Å", hvor vi kan skrive forklaringer på alt, så man kan finde svar på sine spørgsmål eller som du siger forstå mystiske begreber osv.

Hvis der er noget specifikt som du eller andre ønsker svar på, så skriv til os på kontakt@neglenymfer.dk så kan vi få så meget med som muligt.

Tak for inspiration til en ny ide :D

KH Sussi

Camilla sagde ...

Jamen, det var da så lidt :D Jeg glæder mig til dette "leksikon".

- Camilla.

Sanne sagde ...

Den røde er da superflot! En ægte klassiker. Jeg er vild med Dita von Teese og hun lakerer negle på en spøjs måde, som hun påstår man gjorde i fyrrerne - hun lader månen foroven ved neglebåndet stå fri. Er det noget I kunne skrive en kursus om?

Send en kommentar