tirsdag den 1. december 2009

Så er shoppen oppe og køre! Juuhuu

Endelig! Vi er netop lige blevet færdige. Vi har knoklet de sidste par dage for at åbne den idag som lovet. Selvom der ikke er mange timer tilbage af idag, så er det idag :D Puha. Vi håber at I vil bestille neglelak igennem os og håber at I kan bære over med os hvis der skulle være nogle fejl, men vi har tjekket det hele igennem flere gange.

Første bestillingsrunde kommer til at gælde fra 1/12 til og med 20/12. Dvs at man kun kan bestille neglelak i den periode. Derefter bestiller vi neglelakken hjem og sender den ud til jer så snart vi modtager den. I øjeblikket kan vi kun benytte bank overførsel og det beklager vi. Men vi lover at skulle der ske noget står vi for regningen. Vi vil meget gerne have dankort betaling så snart som muligt, men vi vil lige se hvor stor interessen er for shoppen.

På shoppen er der en side der forklarer hvordan man bestiller osv. Er der en bestemt neglelak som I ikke kan finde på shoppen kan det være at vi alligevel kan skaffe den, da det ikke er alle neglelakke vi har på shoppen.

Vi har fået ny email adresse, så hvis der er spørgsmål til os kan de stilles på; kontakt@neglenymfer.dk

Men til det mere seriøse, besøg shoppen på

www.neglenymfer.dk -> shop

På gensyn!

Maja & Sussi

1 kommentarer:

Coewless sagde ...

Ej hvor skønt. Det ser rigtig flot ud!
Ærgeligt at jeg lige har bestilt negleting, ellers ville jeg nok have benyttet mig af dette.

Men hvor er det super flot lavet. Det må have taget lang tid. Thumbs up til jer! :]

Send en kommentar