søndag den 31. januar 2010

Orly himmel

Nogen ved allerede at pasteller bliver super in her til foråret. Det lader bare til at vinteren har bidt sig godt fast, men derfor kan man da godt drømme sig til varmere tider med lidt lysere farver på neglene. Alle de store mærker har kollektioner klar med pasteller, Essie, OPI, China Glaze, Orly osv.. Vi har dog ikke fingrene i dem endnu, men ventetiden er snart ovre, og de kan bestilles til d. 15/2 på vores shop. Selvom jeg lige nu har China Glaze - Meteor Shower på kan jeg dog ikke vente med at få prøvet nogle af de lækre nye farver. Så om lidt når jeg er færdig her vil jeg åbne mit neglelak skab og fiske min nye Chanel Particulière (tror jeg den hedder hehe) frem og ja.. påføre den på mine negle. Åh ja. Billeder kommer imorgen. Nam nam.

Nå, men nu til dagens lak. Eller rettere neglelakker. I flertal. 2 Orly lakker i dejlige sarte farver. Den brune, med lidt rødlige toner Coffee Break og den orange Secret Admirer, som er lidt gennemsigtig/sheer og kræver et par lag for at opnå 100 % farvetæthed. Jeg har brugt 3 lag, men den kan godt bruge et lag mere. Et trick til at komme mange lag på , som jeg selv bruger, er at efter 2-3. lag kommer jeg et lag overlak på og så tørrer lagene hurtigere og så kan jeg komme et lag eller 2 på mere. Dette bruger jeg også hvis en lak har tendens til at blive "trukket" af igen år man påfører 2. lag. Nogle lakker er desværre ikke altid lige nemme at påføre.

Men nu til billederne..


Orly - Coffee Break (2 lag)

Orly Coffee Break (2 lag) i skygge

Orly - Secret Admirer (3 lag)
Lige en ting til sidst. Jeg har desværre måtte erkende at mit hjemmeside lavnings talent har fejlet en smule. Jeg er blevet gjort opmærksom på at man ikke kan se eller scrolle ned til alle mærkerne ude i venstre side på shoppen. Så det ordner jeg lige med det samme. Hvis der er andre ting der kan være bedre eller oplever du noget der ikke virker på både bloggen og shoppen, så vær venlig og skriv til os.
- Sussi -

1 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor kan jeg købe neglelakkerne?

Send en kommentar