mandag den 25. januar 2010

Top 10 fra 2009!

Så er listen her endelig. Altså vores liste over de fedeste neglelakker fra sidste år. Vi har været mange lakker igennem for at finde frem til denne liste. Listen afspejler klart de trends der var fremme i 2009. Vi starter bagfra med nr. 10. God fornøjelse.

10. Gosh - Wild Lilac.
Denne creme lak fra Gosh er med på listen fordi det er den lak der kommer tættest på OPI's - Parlez-vous OPI? som er fra 2008. Denne fra Gosh derimod er mere sommer agtig og frisk. Hvor Parlez-vous OPI? er mere efterårs agtig, røget og mørk. (se under gosh for vores anmeldelse).


09. Illamasqua - Milf & Muse
På plads nummer 9 er der 2 lakker. Netop den lyse mintgrønne Milf og den blå/teal farvede Muse. Begge er fra et nyt mærke der hedder Illamasqua. Den grønne er helt anderledes fra de andre mintgrønne lakker fra 2009. Den er helt sin egen. Den blå Muse er et helt frisk pust og meget dramatisk. Vi har kun hørt godt om Illamasqua og på deres hjemmeside kan man se hele deres kollektion af særprægede farver. Disse er blot et lille udpluk. Illamasqua er et makeup mærke, så kig forbi deres hjemmeside og se hvad ellers de byder på. Illamasqua


08. Nubar - Forest
I efteråret 2009 blomstrede utallige mørkegrønne lakker frem, fra bl.a Orly, OPI og Nubar. Denne grønne lak fra Nubar er 1 ud af 6 grønne lakker i en udelukkende grøn kollektion. Grøn er helt klart en kæmpe trend fra 2009 og de ser jo også knaldfede ud på lys vinterhud. Min er ikke gemt væk endnu.
07. Rescue Beauty Lounge - Locavore, Frugalista og Look Rich, Be Cheap
Først ville jeg have nøjedes med at medtage den yderst til højre, Look Rich, Be Cheap, men jeg syntes at det var synd ikke at inkludere de andre to. Disse glitter lakker fra det ekslusive mærke Rescue Beauty Lounge blev en kæmpe salgssucces i USA hvor de kommer fra. Se anmeldelse på Polish Addicts blog her med masser af billeder.


06. China Glaze - Fortune Teller
En af lakkerne fra China Glaze's halloween kollektion er denne glitter/flake lak Fortune Teller. Det var lidt svært at få fingrene i et billede af den, da den er udsolgt alle steder, desværre. Se billeder af Fortune Teller og den anden glitter som også er fed Spellbound på Scrangie's blog her


05. Chanel - Jade
Så har vi endnu en mintgrøn eller jade farvet lak på listen. Denne er fra Chanel og kom aldrig til danmark, desværre. Chanel er kendt for at være de første med de nyeste trends og det må man sige at de også var denne gang. 2009 blev vist året for grønne lakker. Den er svær at få fingrene i, da den er udsolgt overalt. Kun de heldige og hurtige kan nyde den.


04. H&M - You Rock My World, Creme de la Creme, Sinful Sinorita & Mad About You
Selvom en lak er billig betyder det ikke at den ikke kan være med på vores liste. Disse lakker fra H&M især de to sidste har imponeret os. De er holografiske lakker dvs lakker med flerfarvet glimmer i, så de stråler i mange farver i sollys. Desværre kan de ikke findes i butikkerne i danmark eller online, men hvis man smutter en tur over øresund og går i Hansa Galleriet i Malmø har de stadig disse lakker på hylden. (tjekkede sidst d. 23/1-09).03. Lippmann Collection - Superstar, Funky Chunky og Ruby Red Slippers
Så er vi nået top 3 og vores favoritter fra året der gik. Denne kollektion fra Lippmann Collection er godt navngivet, nemlig Celebrate og er fra deres 10 års jubilæum. Lippmann Collection er et dyrt mærke og bare flasken alene ser luksuriøs ud. Det er utroligt svært at forklare disse glitter/flake lakker. Den sorte har f.eks små palietter i. Så jeg vil sende jer hen til neglelakbloggen All Lacquered Up for at se billeder af dem.


02. MAC - Peppermint Patti
Den lak som var den hurtigt sælgende lak i sommers og som man ikke kan få nogle steder mere, er denne mintgrønne lak fra MAC. Peppermint Patti var udsolgt alle steder, så da jeg kom i Fields måtte jeg nøjes med at prøve den på. Billeder af den kan ses under MAC ude til højre ->
Suk!

01. Essie - Matte About You
Tja, den bedste lak fra 2009 er ikke rigtigt en lak, men en overlak. Vi synes det er helt ok at denne vinder kapløbet om førstepladsen alligevel. Denne overlak er sådan set alle lakker i ét - bare i en mat udgave. Vi har set en masse af matte lakker i løbet af 2009, men denne kan forvandle ALLE lakker til matte. Man skal derfor ikke investere i 20 lakker, , men kun én overlak. Det er bare en super god opfindelse. Især nu når disse matte lakker er super trendy.

2009 var året for bl.a grønne og matte farver. Foråret 2010 bringer en masse pasteller. Vi skriver en masse om de nye trends snart her på bloggen. Se evt vores shop for de nye pasteller, som allerede kan bestilles til d. 15/2.
- Sussi -

2 kommentarer:

Sanne sagde ...

Tak for en fed top ti liste, jeg glæder mig til hvad 2010 vil bringe af fantastiske farver. Nu nævner I pasteller og det er lige mig - mon der snart kommer nogle lyseblå? :)

Maja og Sussi sagde ...

Hej Sanne

Kig efter China Glaze nye kolletion der hedder up & away der er et par blå imellem. De kan købes i shoppen.

Sussi

Send en kommentar