onsdag den 6. januar 2010

Webshoppen er åben med ændring.

Vi skrev tidligere at shoppen var åben, det er den også, men med et par ændringer. Da vi ikke helt havde shoppen parat sidst vi skrev det, har vi rykket datoen for sidste bestilling til og med d. 15/2 istedet for 1/2. Derefter har man 5 dage til at betale og så bestiller vi d. 20/2.

Vi har også før skrevet at nogle af mærkerne ikke ville være tilgængelige, så som Art Club, men det har vi bestemt os for ikke at ændre alligevel. Så man kan bestille de samme mærker som før + et par andre. Det er Misa og Krackpolish. Krackpolish er en neglelak som krakelerer på neglen. Hvis der kommer tilføjelser, skriver vi det her.

Derudover kan vi tilføje at vi netop idag har modtaget neglelak fra 1 af vores leverandører og hvis man kun har bestilt derfra, bliver bestillingen sendt ud i denne uge.

-Sussi-

4 kommentarer:

Karina sagde ...

Jeg er meget fristet af det der krackpolish! Hvis det er noget I selv har, ville det være skønt med et billed og en anmeldelse her på bloggen? :)

Maja og Sussi sagde ...

Vi har desværre ikke selv prøvet det endnu, men vil bestille noget af det hjem her til februar. Jeg har kigget lidt omkring og fundet et billede af negle der er malet med det, så man kan se hvordan det virker. Man maler først med en base (hvilken som helst neglelak og mærke) og dernæst kommer man krackpolish på og venter på at den krakelerer og tørrer og derefter kommer man så toplak på som man plejer.

Her er et link

http://img.alibaba.com/photo/268481911/Crack_nail_polish.jpg

Sanne sagde ...

Krackpolish lyder fantastisk, men jeg ønsker mig jo også artpenne. Alt efter pris i både sort, hvid og rød. Hvor finder jeg dem?

Maja og Sussi sagde ...

Hej Sanne. Vi har valgt at medtage art pennene alligevel og i shoppen skal du kigge efter mærket Art Club.

Sussi

Send en kommentar