fredag den 19. februar 2010

Deborah Lippmann - Superstar!!!


Dette billede er slet slet ikke retfærdiggørende. Den ser bare så meget flottere ud i virkeligheden. Men med lyset fra lysstofsrøret under overskabene i køkkenet var det lidt svært at få fanget al den fine glitter. Farven er heller ikke helt perfekt. Jeg savner bare SÅ meget naturligt lys. Giv mig snart noget mere lys og længere dage. Puha. Jeg kommer helt klart til at  tage nye billeder af denne lak så snart solen kigger frem igen.

Sorry

Jeg blev ellers overrasket over lakken dækkeevne. Jeg havde regnet med at jeg skulle lægge en sort under og så komme Superstar ovenpå, men det her er faktisk kun 2 lag og den dækkede næsten ved kun 1 lag. Super! Man kan virkelig mærke at det er en kvalitetslak på dette punkt.

Go weekend og husk at skriv jeres forslag til månedens lak på mail kontakt@neglenymfer.dk Det behøver ikke at være de lakker vi har valgt i afstemningen.

- Sussi -

4 kommentarer:

gildedangel sagde ...

That is a neat polish!

Birgitte sagde ...

Hey Maja og Sussi :) Tænkte på om i har oplevet at en neglelak var blevet for gammel? Ellers er det jo lidt nedern at have 100 der kun kan holde sig 30 måneder, som står på en af mine :)

Maja og Sussi sagde ...

Birgitte.. Jeg har oplevet af en neglelak er blevet en smule tør, men heldigvis findes der et fantastisk produkt der hedder neglelakfortynder, som ved hjælp af et par dråber kan live en neglelak op igen. Hvis man sørger for at opbevare sine neglelak mørkt f.eks i en skotøjsæske i skabet holder de ok længe. Der er mange der putter dem i køleskabet, men det danner fugt inde i flasken og man kan riscikere at de bliver helt flydende (alså som vand), så det vil jeg ikke anbefale.Husk at lukke flaskerne helt når du stiller dem væk. Ligesom med så mange andre ting skal der være en udløbsdato på neglelakkerne, men det betyder ikke at de ikke kan holde længere. Andre neglelak bloggere har eksisteret længere end os og de har ikke problemer, så noget kan der jo gøres. :D Men hvis du er i tvivl, så lad være med at investere i alt for mange lakker (som mig hehe - 200+ lakker).

- Sussi -

Birgitte sagde ...

Tak for rådet :D

Send en kommentar