torsdag den 18. februar 2010

Info omkring shoppens fremtid..

Indtil videre har vores shop haft en del besøgende. Vi har også haft mange forespørgelser ang. priser og mærker osv. Det må i meget gerne fortsætte med. Vi synes selv at I har taget godt imod vores shop, selvom vi ikke har dankort betaling. Vi håber trods nogle forsinkelser med posten, at alle vores kunder er tilfredse. Vi har ikke fået nogle dårlige tilbagemeldelser.

Vi kan godt forstå at nogle føler sig utilpas med at bestille hos os, da man skal betale via kontooverførsel. Men vi har ikke råd til at betale for dankort betaling endnu. Vi tjener næsten ikke noget på dette. For os er det en hobby og en fornøjelse at kunne tilbyde jer de neglelak som vi selv køber. Det er et tilbud til dem der ikke selv vil gå igang med told, moms og andet sjov.

Vi fortsætter med shoppen, men tilføjer et nyt element. Vi beholder de mærker vi allerede har og tilføjer de nye kollektioner, når de kommer på markedet. Derudover vil vi starte med at have måneden mærke. Dvs. mærker som ikke normalt er i shoppen. Mærker som er sværrere at få fat i, mærker som er lidt sjældnere, mærker som kan være lidt dyere og specielle. Men mest af alt mærker som vi selv også vil ha fingrene i og købe. Og hvorfor så ikke også inkludere jer. Vi synes ikke det er fair at vi viser jer lækre neglelakker, som I måske ikke har mulighed for at købe selv.

Vi vil derfor bede jer om at komme med forslag til hvilke mærker I kunne tænke jer at se som månedens neglelak mærke. Vi har lavet en lille afstemning ude til højre med meget få valgmuligheder for vi vil gerne høre jeres forslag. Skriv en mail til os eller kommenter herunder med jeres forslag.

Derefter vil vi lave en plan for de næste måneder, så I kan følge med i hvornår netop det mærke du har ønsket bliver månedens mærke.

- Sussi - 

6 kommentarer:

Heidi sagde ...

Jeg synes helt klart at i skal have nfu oh med. Har set nogle flotte af dem rundt omkring på de forskellige blogs

Maja og Sussi sagde ...

Den er noteret, det er også den vi regner med at starte med som special-lak.
mvh Maja

Sanne sagde ...

Vil bare lige sige at jeg overførte penge for min bestilling i går aftes, og håber at jeg er med i bestillingen. Rigtig go' weekend, begge to. :)

Maja og Sussi sagde ...

Sanne. Vi har fået din betaling :D Vi bestiller i aften, når vi har set Xfactor :D

- Sussi -

Pernille sagde ...

Nu ved jeg ikke om denne er en i allerede sælger eller om i ved om i har mulighedfor at få hjem, men den er fra mærket Orly (har flere sindsyg flotte neglelakker) fandt den på http://www.scrangie.com/ i only metal chich collection.. så super fed!.. så mit bud er i skal have dem som månedes lak :D

Maja og Sussi sagde ...

Pernille.. Orly kan købes i vores butik og metal chic er iblandt dem :D

Sussi

Send en kommentar