tirsdag den 2. marts 2010

Happy Birthday!

Kan i huske da jeg bestilte de dyre Lippmann Collection lakker? Jeg kunne så ikke huske at jeg også havde bestilt endnu en, som kom dumpende ind af døren en uges tid senere. Lidt pinligt. Sådan er det når man får gang i impulskøb på nettet.

Dagens lak er blevet min alleryndlings Lippmann lak efter jeg havde den på. Selvom de andre 3 er yderst lækre, kan de ikke måle sig med denne... oh yes. Lippmann Collection - Happy Birthday.En klar lak med en masse multifarvet pailletter. Store stykker glitter. Himmelsk kombination. Lækker!Da det er en klar lak tager det en 3-4 lag før den er helt dækket af paillethimmel. Man skal sørge for at hvert lag tørrer helt inden man påfører et nyt lag. Ellers trækker man bare det forrige lag af igen. Eller det klumper. For en sikkerheds skyld kan man komme et lag farvet lak under, så man er sikker på at man ikke kan se neglen igennem. Jeg valgte Models Own - Slate Green da jeg havde den på fra dagen før.
Man kan også bruge den som effekt på en farvet lak. Et enkelt lag eller 2 gir et flot resultat.mmm som lækker drys på en is desert.

- Sussi -

10 kommentarer:

Sanne sagde ...

Den er ikke bare flot, den er jo nærmest smuk!
Jeg ved bare at de er lidt af et arbejde at rense af igen.

Coewless sagde ...

WOW! Det er godt nok en af de smukkeste lakker jeg har set! Jeg kan godt lide at man kan skabe to forskellige looks med den. Det ser også ret godt ud med 1-2 lag!
Hvor meget koster de lakker?

Pernille sagde ...

Hej piger..
Nu har i efterhånden prøvet et hav af neglelakker, men hvilken neglelak ville i kåre som den bedste ? (tænker her på mærke) jeg har lige købt en Essie, men er også blevet opfordret til at prøve OPI så nu jeg bare lidt nysgerrig efter hvilken i ville kåre som den bedste?
Pernille

Maja og Sussi sagde ...

Sanne.. det tager sin tid og masser af tålmodighed. Men det er klart det værd.

Coewless.. Pænt dyre, men ingenting i forhold til f.eks chanel og dior. De koster 18 dollars stykket, men dertil kommer så fragt, told og moms. Vi håber at Lippmann bliver en af månedens lakker på et tidspunkt, så vi kan spare lidt ved at bestille sammen.

Pernille.. Puha det er et svært spørgsmål. Jeg kan lige flere forskellige. Mine favoritter er OPI, China Glaze, Essie, men jeg har flest China Glaze, måske fordi deres farver passer til mig. Men det er et rigtigt godt spørgsmål. Vi kan lave et indlæg om fordele og ulemper ved de forskelige mærker.

Sussi

Pernille sagde ...

Ja det tænkte jeg nok det ville være hehe også fordi alle er forskellige, men synes altid i har nye spændende mærker farver og lign. så i var jo oplagte og spørge.. :D, men tænker man måske kunne lave nogle kategorier med f.eks., holdbarhed, farvemæthed, påførelse, hvor hurtigt de tørre (og lign.) og så evt. give stjerne ud af 5 eller sådan noget så får man lidt et billede af jeres oplevelser med lakkerne

Maja og Sussi sagde ...

Pernille.. Det er faktisk ikke nogen dårlig ide. Det tror jeg at vi sagtens kan få med i indlæggene. :D

Sussi

Anonym sagde ...

Hvilken farve har du nedenunder på det sidste billede?

/Amalie

Maja og Sussi sagde ...

Amalie.. Jeg har Models Own - Slate Green på. DU kan se flasken i dette indlæg http://neglenymfer.blogspot.com/2010/02/models-own-goodies-fra-uk.html

Sussi

Sif Olden-Olsen sagde ...

Wow! det er blot en af mange man burde eje.

Tak for en god blog med masser af inspirerende billeder!

Anonym sagde ...

Hvor kan man købe lakken?

Send en kommentar