mandag den 12. april 2010

Matas Mandag - H&M

Så er det blevet mandag igen. Weekenden var bare alt for kort, men til gengæld har jeg lang weekend i denne uge. Dejligt. Mandag hos neglenymferne er lig med Matas Mandag. Det er en dag med lettilgængelige og billige lakker. Ikke nødvendigvis hos Matas. Det lød bare godt. Nå, men idag har vi så de nyeste lakker fra H&M (de er fundet i H&M ved Magasin, men kan sikkert findes i de andre også).

Jeg har taget nogle fine billeder da solen endelig kiggede lidt frem. Jeg elsker foråret. Vi har købt et ekstra sæt af disse som bliver en del af den store H&M præmie til næste konkurrence, så følg med på bloggen og se hvad den næste konkurrence går ud på.

fra venstre: Aquatini, Just a Fling, Material Girl, U are Smokin' Hot

de fire lakker er alle med shimmer i og skinner flot i sollys. De har også en smule neon i sig, især den røde og den orange.


her kan man bedre se den fine glimmer, især i den lille og den blå lak.


De dækkede alle ved 2 lag, dog var den røde og den orange en smule tynde, men de var alle nemme at påføre og ingen problemer overhovedet med penslen. Alt i alt en fin sommerkollektion og jeg kunne bedst lige den lilla og den blå, men mest fordi jeg ikke er så vild med neon farver.

- Sussi -

0 kommentarer:

Send en kommentar