tirsdag den 18. maj 2010

Månedens Neglelak - en ide

Da vi har fået en masse henvendelser omkring Models Own, så tænkte vi at vi igen i denne måned vil tilbyde Models Own samtidig med Illamasqua. På den måde, så får de få som gerne vil betale for Illamasqua deres lakker og dem som gerne vil have flere Models Own får det. Det synes vi selv er et godt kompromis. Næste gang igen finder vi nogle billige lakker frem til jer.

Sussi

6 kommentarer:

Coewless sagde ...

Hvad blev der af Nfu oh?
Er der noget jeg har misforstået? :D

Coewless sagde ...

Eller er dette først til næste månedens neglelak?

Sanne sagde ...

Jeg ved ikke om det bare er mig, men jeg roder altså rundt i datoerne, når der er forskellige for månedens lak og alm bestilling. Kunne det ikke køres sammen, så man kan bestille både fra shoppen og månedens lak og få det i samme pakke?

Maja og Sussi sagde ...

Jeg kan godt se at det virker en smule forvirrende, men dette indlæg handler om juni måned. Nfu Oh er denne måned. Det er fordi jeg har sat en afstemning op omkring Illamasqua som vi havde forventet skulle være næste måneds månedens neglelak.

Sanne.. Jeg er helt enig med dig og vi synes at du kom med en god ide, men lige indtil vi får det kørt sammen vil det ikke passe helt sammen.

Sussi

Sanne sagde ...

Jeg vil i så fald glæde mig. Kommer nok heller ikke til at bestille mere før efter sommerferie - tror egentligt også at jeg kan klare mig p.t., ahem! ;)

Karina sagde ...

Uh ikke dårligt! Men hvornår åbner i op for en bestillingsrunde mere til jeres alm shop? jeg er blevet helt afhængig jo :)

Send en kommentar