søndag den 23. maj 2010

Ombre Manicure

Det er godt nok kedeligt vejr idag. Havde regnet med at en fridag betød en masse solskin og tests af neglelak. Men ak.. kun sol i få sekunder ad gangen. Så det blev kun til vasketøj og oprydning. Dejligt ik?

Lige et par service meddelelser først.
1) jeg har ikke haft tid til at svare emails de sidste par dage, så hav lidt tålmodighed. Jeg håber jeg kan nå at svare alle idag eller imorgen. Jeg skal desværre arbejde imorgen, så bær over med mig.
2) præmier til konkurrencen bliver sendt ud tirsdag.
3) shoppen er lukket lige p.t, da vi ikke helt ved hvorfra vi skal bestille fremover. så dem der har skrevet og bestilt neglelak den sidste månedstid må desværre vente lidt endnu.
4) vi har fået spørgsmål om hvorvidt vi sender til sverige. det gør vi ikke i øjeblikket.
5) Nfu oh bliver bestilt onsdag, så vi er sikre på at alle kan nå at betale, pga helligdagene. vi bestiller flere steder fra, da nogle er udsolgt det ene sted og nogle det andet. typisk. :D
6) vi arbejder på at få shoppen's og månedens neglelak's bestillinger til at blive samme dag. men det kan være at vi kun bestiller til shoppen hver 2. måned.

jeg kan ikke lige huske flere ting. hvis der er nogen spørgsmål er i mere end velkomne til at kommentere herunder.

-------------------------------------

Nå, men nu til det vigtige.
Dagens look er noget super trendy for tiden. Jeg har læst om det på flere andre blogge og måtte bare prøve det selv, fordi jeg blev bare helt solgt. Jeg fandt en video på youtube.com som forklarer det hele trin for trin. Jeg prøvede ellers at lave trin for trin billeder, men uden Maja var det lidt svært at tage billeder mens jeg holdte alting.

Denne manicure har navnet Ombre Manicure og jeg ved ikke lige hvordan man oversætter det bedst, men jeg synes nu det lyder fint på engelsk, så det kalder jeg det også, så. Det går ud på at man vælger en mellemfarvet neglelak. dvs ikke for mørk eller for lys. Man påfører så denne lak på langefingrene på begge hænder. Derefter tager man et stykke papir, en hvid lak, en sort lak, en pensel og en tandstik. Så tager man den første lak og drypper nok lak ud på papiret til 2 negle og 2 lag. Derefter drypper man ca 2 dråber hvid lak ned i den første farve og blander med tandstikken til de to farver er 1 ny farve. Så påfører man den nye farve på pegefingrene og renser penslen. (kommer neglelakfjerner i en lille bøtte/glas, renser penslen og tørrer den af i et stykke køkkenrulle. den skal være helt ren og tør før man bruger den igen.) Derefter gentager man det forrige trin men kommer først hvid på papiret og den første farve dryppes i, blandes og kommes på tommelfingeren.
Alt dette gør man så med den sorte lak, så man fra tommelfingeren til lillefingeren får 5 nuancer af den samme farve. Du kan se videon som viser det hele HER!


orig farve: Misa - Dirty Sexy Money


sådan så mit papir ud halvvejs :D

Håber at I får prøvet det her, for det er virkelig sjovt. Jeg skal i hvert fald prøve det igen med andre farver.

Sussi

1 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det ser virkelig fedt ud. En skam at jeg ikke er god nok til neglelak til at kunne styre det der, for det er et virkelig godt look ;)

Send en kommentar