søndag den 13. juni 2010

Alexa Chung




Idag vil jeg besvare et spørgsmål jeg har fået på mail. Der blev blev spurgt om hvilken neglelak Alexa Chung tit har på. Det skulle eftersigende være en blå lak, men ved nærmere inspektion ser det ud til at være en grøn lak. Jeg har googlet mig til hvilken en det kunne være og fandt ud af jeg var tæt på den rigtige farve.

Her er først et billede af Alexa Chung og hendes fierce neglelak!



Jeg synes selv at det var en mintgrøn farve a la OPI gargantuan green grape eller henne i det blå China Glaze for audrey.
Men men men.. efter mit googleri (nyt ord) fandt jeg ud af (en artikel i Marie Claire hvor hun selv fortæller det), at det er den meget eftertragtede og udsolgte Essie greenport. Ak og ve! For at se den testet, besøg All Lacquered Up - Essie Greenport



billedet lånt fra alllacqueredup.com

Jeg ledte og ledte efter et sted hvor de måske solgte den. Den er nemlig også udsolgt på Essie.com. Det eneste sted jeg umidelbart fandt den, var på Amazon.com dog til $15 og op. Hvilket ikke er helt skidt, men så kommer fragt og evt told også oveni. (der plejer dog ikke være told på køb under 200 kroner - husk det er inkl fragt)

Så ville jeg finde et alternativ til greenport, men det viste sig også at være svært. Jeg har kigget stort set alle de store neglelakbloggere's arkiver igennem for at finde en der ligner. Desværre fandt jeg kun nogle der var tæt på. F.eks

Chanel - Jade (lysere og grønnere)
China Glaze - For Audrey (se forskellen her: for audrey vs greenport
Essie - Turquoise & Caicos (mere grøn)
Misa - Dirty, Sexy Money (mørkere udgave, se forskellen dirty sexy money vs greenport
Barielle - Sweet Addiction (samme farve, anden nuance se den her

Puha, er ved at løbe tør for ideer. Det er helt klart en svær farve at finde en kopi af, men det er også en unik lak. Jeg tror jeg vil kigge efter den når jeg skal til New York til sommer. Listen bliver længere og længere. Jeg har lavet en lille bog, med adresser på ALLE de butikker jeg skal besøge. Jeg tror at min kæreste bliver sindsyg. :D

Hvis der er nogen der kender til andre lakker der ligner, så sig endelig til.

Sussi

12 kommentarer:

Anonym sagde ...

Essie har også den som hedder "mint candy apple", som det godt kunne ligne lidt :-)

Maja og Sussi sagde ...

Det sjove ved Mint Candy Apple er at den på nogle billeder er grøn og på andre blå. Jeg har selv haft den, men solgt den videre, da på mig var den blå. Meget mystisk, men du har ret i at den "grønne udgave" er tæt på også.

Sussi

Sunny sagde ...

tusind tak for indlægget, det har hjulpet mig en del nu :-D TAK for denne skønne blog :-)

Trine sagde ...

Hun har altså bare go stil, hende Alexa. Greenport er min aller yndlings neglelak, og den er virkelig unik. Jeg har alle de nævnte lakker i sammenligningen, undtagen Barielle, men den ligner ingen af dem.

Maja og Sussi sagde ...

Sunny.. det var så lidt. :D

Trine.. Jeg ville også gi min højre arm for en der ligner, men ja, den er så unik at der ikke er nogle der nærmer sig helt. Det er nok også derfor at den er udsolgt. Nu var det jo også en limited edition, ellers ville Essie nok stadig ha den på lager..

Sussi

Trine sagde ...

Hvor har du læst, at det er Greenport hun bruger?

Maja og Sussi sagde ...

Trine.. Det har jeg læst på marieclaire.com i en billedreportage om hendes stil.

Sussi

Anonym sagde ...

Jeg synes virkelig det ligner Chanels 527 Nouvelle Vague (den der eftersigende skulle være jade) Har den selv og det ligner virkeligt meget :)

Trine sagde ...

Anynym: Hvad mener du med at NV eftersigende skulle være Jade?

Jeg har alle 3, og ingen af dem ligner hinanden. Jade er mere grøn, NV blå og GP er en mellemting :)

Maja og Sussi sagde ...

Øhm. Jeg er forvirret. Nouvelle Vague og Jade er ikke den samme neglelak, ellers er der vist noget jeg har misforstået hehe. Jeg er enig med Trine i, at NV er blå og Jade er grøn. Og der findes ingen som Greenport. Suk..

Sussi

Trine sagde ...

Først og fremmest: TILLYKKE :)

Du har ikke misforstået noget, det er ikke den samme farve overhovedet.

Anonym sagde ...

den minder sygt meget om gosh "miss minty"

Send en kommentar