fredag den 25. juni 2010

Sommer trends

Denne sommer, som mange andre somre, er der neon og andre iøjnefaldende farver på tapetet. Det er som om at neon farverne finder vej til somrene hvert år. Det er sjældent man ser en neon kollektion om vinteren. Essie har lavet en perfekt sommer kollektion i år, som byder på de mest fantastiske neon farver jeg har set længe. Jeg er normalt ikke til neon, men har dog OPI's - That's hot! Pink. Til gengæld kan jeg forsikre jer om, at jeg køber de 2 neon lakker fra Essie's sommer kollektion. Knockout Pout og Haute as Hello, henholdsvis pink og coral neon. Det er super svært at finde billeder af disse, men Scrangie har anmeldt hele kollektionen her. !


 En ny slags neglelak, som er populær her til sommer, er foil. Det hedder typen på engelsk og det er svært lige at finde et tilsvarende navn på dansk. Desuden passer det godt, da looket på disse lakker ser ud som den folie, som vi har vist jer i et tidligere indlæg. Desværre er det ikke helt det samme, men det virker overraskende godt. Orly og OPI har lavet nye kollektioner med denne type lakker. OPI Summer Flutter collection og Orly Foil FX collection.Sidste år var det grønne, lime, jade og især mint farvede lakker, der stjal opmærksomheden. I år er det den turkise farve, der vil dukke op overalt. Rimmel har endda fået en tyrkis neglelak, som ikke er helt dårlig endda. En af dagene vil jeg lave en sammenligning med alle de tyrkise og blå lakker jeg har. Jeg håber ikke at de ligner hinanden alt for meget.

Vi slipper dog ikke for de grønne lakker helt. Essie har nemlig lige lavet den perfekte grønne lak, Pretty Edgy. Hallå, den er lækker. Det bliver nok en af dem jeg skal have reserve flasker af. Jeg har dog besluttet, ikke at købe flere neglelakker før jeg skal til New York næste måned. Så skal vi se hvor mange der kan være i min kuffert uden at overstige de 30 kg.

Liiiiiige en lilile bitte meddelelse: Idag var Maja og jeg ude og få taget billeder med en fotograf til...... ja de må I vente med at finde ud af.. men det har noget at gøre med mine fødselsdagsnegle. Bare en uge endnu og så skal I nok få alt at vide.

Sussi

4 kommentarer:

BowzNrain sagde ...

Arhhh! Jeg vil også til new york!

Sanne sagde ...

Orly metal/foil lakker er superskønne.
Go' weekend til jer begge. :)

Maja og Sussi sagde ...

Emilie.. :D Der SKAL bare være råd til at købe alt det jeg vil ha!

Sanne.. jeg skal også ha et par stykker.

Sussi

BowzNrain sagde ...

Jeg skal faktisk også til new york næste sommer, og jeg siger dig, jeg køber bare SÅ meget! :D

Send en kommentar