tirsdag den 1. juni 2010

Øv bøv og lidt Yay!

Øv bøv
Så er det snart sommer. Det burde være det allerede men vi er ikke krævende.. hmm. Desværre har det amerikanske postvæsen forpurret vores muligheder for at købe billige neglelakker hjem til vores læsere. De vil ikke længere have noget at gøre med neglelak, da det jo er ekstremt farligt at transportere. Derfor skal vi benytte os af private selskaber som UPS. Desværre er det langt dyrere for os og dermed vil priserne også stige en del. Vores priser vil blive lig dem som alle andre har. Så kan vi ikke lokke købere til længere. Derfor har vi valgt at stoppe vores shop indtil videre. Det er vi rigtige kede af, da vi synes det var en god ide. Derimod vil vi fortsætte med Månedens Neglelak, som du kan læse mere om på vores blog.


Yay
Vi er kun 10 faste læsere fra at nå 100! Helt vildt synes vi. Som vi lovede trækker vi lod mellem de 100 læsere om 5 gaver fra Bla. OPI og Essie.. Såååååå hvis ikke du er fast læser... så skynd dig :D

Maja & Sussi

4 kommentarer:

Karina sagde ...

IH, hvor øv! Kunne i så ikke være rigtig søde at lave en lille guide til HVOR i synes det vil være godt at handle? Fx inddeling efter mærker, opi, essie og de mest populære i jeres shop.

Jeg er blevet helt afhængig, men synes det er et cirkus at finde ud af hvor man ellers skal gå hen og købe! På høje priser til trods så er jeg hooked jo :)

Trine sagde ...

Glæder mig til juni måneds lakker :)

Sif Hagelskær Jensen sagde ...

Men hvad så med dem/den man har betalt for? (:
Får man stadig dem/den?

Maja og Sussi sagde ...

Karina.. de fleste mærker har jo deres egen hjemmeside med link til de butikker der sælger dem, men vi kan godt inkludere nogle adresser, men vi vil ikke anbefale nogle, da vi selv har haft problemer med dem vi har brugt før.

Sif.. Jeg har sat Maja på sagen. Jeg håber du har fået den mail jeg sendte dig ang shoppen. Så må vi lige aftale videre der mht bestilling.

Trine.. Også mig, men jeg tror ikke engang jeg selv har råd til at spendere.. :D

Sussi

Send en kommentar