onsdag den 9. juni 2010

Video, sygdom og Nfu Oh

Idag ligger jeg desværre syg. Virus siger lægen, så der er ikke andet for end at ligge under dynen og hoste det væk. Så idag fik jeg lidt tid til at tage nogle billeder af de nye H&M lakker jeg har købt og de Barry M lakker der kom med posten igår. Jeg får nok også tid til at pakke de brugte lakker der er solgt. (og så må jeg se om jeg kan lokke Maja til at sende dem).

Til gengæld kom der en pakke fra USA idag med halvdelen af Nfu Oh lakkerne.. Dem glæder jeg mig til at åbne. Desværre har det firma vi har bestilt resten fra meddelt at de bliver nødt til at refundere vores penge. Istedet bestiller vi dem igen fra USA, så snart vi har fået vores penge igen, så alle får deres NfuOh lakker.

En forklaring? Ok
Vi bestilte fra England fordi at de var billigere der, men der kunne vi ikke få alle sammen. Derfor fandt vi et sted hvor vi kunne bestille resten, men det var fra USA. Dem fra USA har vi så fået idag, men dem fra England kommer ikke. Derfor bestiller vi de førnævnte lakker fra samme sted i USA, for de havde ALLE sammen. Typisk.

Maja og jeg har snakket lidt om hvilke nye tiltag vi kunne bruge på bloggen og et af dem var videoklip. Vi har set utallige af neglevideo'er på youtube, men vi vil hellere lave vores egne end at henvise til andre. Så henover sommeren vil vi prøve at stykke nogle små video'er sammen. Hvis I har nogle ideer til hvad I vil se os lave, så må I meget gerne skrive her eller på mailen. F.eks hvis der er nogle looks vi har lavet som I gerne vil se hvordan vi gør osv. 

Nogle har nok bemærket den afstemning vi har i gang ude til højre på bloggen. Vi vil rigtig gerne behage vores læsere og skrive om det I bedst synes om. Så skynd dig at være med til at sætte præg på bloggen ved at stemme. Du kan vælge flere ting, og kommentere her hvis der er noget der ikke står på, som du gerne vil have med.

Sussi

8 kommentarer:

SANNE sagde ...

Jeg kan faktisk ikke huske at I nogensinde har skrevet om rhinstene (som jeg jo er vild med). Og heller ikke stickers, som jo er supernemme for de knap så fingernemme. Der findes sikkert mange andre, for mig, helt ukendte negleting. Jo forresten, jeg vil også gerne se mere til de der stempelplader, I har vist lidt af tidligere. Måske de var go'e at lave en video om? Jeg har selv fem plader, men får dem ikke brugt så meget. Ellers ved I jo at jeg er VILD med jeres blog.

Trine sagde ...

Jeg vil bare lige høre om I har modtaget min mail fra i mandags ang nogle brugte lakker jeg gerne vil købe. Har nemlig ikke hørt noget :)

Hilsen Trine

Anne sagde ...

Jeg har et spørgsmål, som I måske kan hjælpe med. Når jeg bruger neglelak med glitter eller flager, synes jeg det er utroligt svært at få af igen med almindelig neglelaksfjerner. Der sidder altid glimmer og flager tilbage på neglen selvom selve lakken er væk. Jeg bruger både over- og under lak.
Måske kan I anbefale en god neglelaksfjerner?
Mange hilsner
Anne

Maja og Sussi sagde ...

Sanne.. tusind tak for ideerne.

Trine.. det havde jeg glemt. har skrevet :D

Anne.. Uha, glimmer/glitter og flager er noget djævelen har lavet. Jeg bruger selv Depend's neglelakfjerne i bøtte hvor man kommer fingeren ned i og lader neglelakken om det hele. Selvom jeg gør det sidder der stadig glitter tilbage på neglene. Der kan man evt tage noget vat, duppe det i neglelakfjerne og lade det sidde på neglene i et par minutter eller tage et vatpind med neglelakfjerne og forsigtigt skubbe det af. Jeg må indrømme at jeg altid selv tænker mig om en ekstra gang før jeg tager glitter lak på, for jeg ved at det tager al min tålmodighed at få det af. Jeg tror nu ikke umidelbart at nogle neglelakfjernere er bedre end andre, men vi har planer om at lave en test af forskellige mærker, og der vil fjernelse af glitter være en af testene.

Sussi

karenlund sagde ...

jeg syntes det kunne være fedt om i viste hvad for nogle lakker der ikke er dyre testet...?? jeg har haft projekt i skole om det og det er forfærdeligt hvad det gør ved dyrene.

Sanne sagde ...

Jeg kom lige i tanke om tåneglene, dem viser i aldrig noget med, og med dem må man (efter min mening) godt skeje endnu mere ud. Selvom vejret er noget værre l..., kan vi jo håbe på at det snart bli'r sandalvejr.

Go' weekend til jer begge. :)

Maja og Sussi sagde ...

Karenlund: Vi har faktisk anmeldt en enkelt lak fra Honeybee gardens, som er vandbaseret og ikke testet på dyr :) http://neglenymfer.blogspot.com/search/label/watercolors

Sanne: Det er værd at overveje, så må vi slå om hvems tær skal på nettet :)

-Maja

Sanne sagde ...

Åhr, så slemme kan de vel heller ikke være, hva'? :)

For tiden er mine tånegle perlemorslyserød med små forglemmigejer på (to på storetåen), lavet med mine artpenne fra sidste bestilling (blå glimmer og gul midte). Jeg får utroligt mange kommentarer for det. :)

Send en kommentar