tirsdag den 14. september 2010

September nyheder fra Depend.Det svenske billig-mærke Depend har igen dette efterår nye neglelakker på programmet. Det ser ud til at blive perlemor og shimmer lakker i efterårsfarver. Dog en enkelt gul, som ikke virker særlig efterårsagtig. Den blå minder en smule om H&M's lækre blå neglelak. Jeg er jo kæmpe fan er blå, så jeg regner med at kæmpe om at få fingrene i den. Den røde virker en smule neon agtig, så den kommer nok ikke i min kurv. Alt i alt synes jeg ikke det er en kollektion for mig, men det kan være at når man ser lakkerne i virkeligheden, at de alligevel gør indtryk på mig.

Jeg har dog så mange neglelakker jeg har glædet mig til at bruge igen nu når efteråret er på vej. Jeg tænker på min murstensfarvede Essie lak - Alligator Purse, OPI - parlez vous OPI?, Essie - Sole Mate, OPI - Ginger Bells, Models Own - Purple Grey, Misa - Dirty Sexy Money, China Glaze - VIII, Color Club - Gossip Column, Essie - Soiree Mauvee

Essie - Soiree Mauve til venstre og OPI - Ginger Bells til højre.

Jeg kan rigtig godt lide de brændte og mørke farver om efteråret. Men ind imellem er det man ser en neon farve i vinter kollektionerne. Meget mærkeligt, men Essie gjorde det sidste år med den pink neon farvede, Pink Parka. Måske de ramte hovedet på sømmet, for nogle gange synes jeg at man om vinteren har brug for lidt farve i de mørke og korte dage.

Har du nogle lakker du glæder dig til at bruge igen her til efterår og vinter?

Sussi

5 kommentarer:

Aalborgpigen sagde ...

Jeg vil bruge en fin grå neglelak, samt en koral eller pink for at få lidt god stemning frem ;)
Jeg tænkte på om i har afprøvet neglelakker fra e.l.f.? Har nemlig overvejet at bestille et par stykker så kunne være meget sjovt at vide om de er noget ved :)

Maja og Sussi sagde ...

Sussi har prøvet en fra ELF for et stykke tid siden. De minder meget i kvalitet om dem fra depend. Altså, det er ikke den bedste lak man kan købe, man får hvad man betaler for. :)
Mvh Maja

lauriestrode sagde ...

Åh ja, tørster efter, og har allerede bestilt lakker fra Essies efterårskollektion:

Sew Psyched
Merino Cool
Little Brown Dress
Velvet Voyeur

Er også helt tændt på butter LONDON for tiden, kan lige nu fås lidt billigere end normalt (gælder indtil fredag) hos lookfantastic.com.
Lige nu ligger All hail Mcqueen, Marrow og Stroppy i min indkøbskurv ;)

lauriestrode sagde ...

Der skulle selvfølgelig stå: "...og tørster..." Glæder mig også til at skulle bruge min stadigt voksende OPI samling :)

Jolleh sagde ...

åh hvor ser nr. 205 flot ud! den tror jeg vist jeg skal ind og kigge på ;)

Send en kommentar