mandag den 20. september 2010

Sol, sol kom igen


Denne dejlige honning-gule sommerlak faldt jeg for, da jeg var i Polen i sommers. 
Den er i creme-base, altså uden glitter, shimmer eller noget andet til at forstyrre farven. Jeg kan bedst lide creme-lakker, jeg ejer dog nogle ganske få lakker med shimmer i alligevel. Tit synes jeg, at jeg ser andre have smukke shimmer-lakker på, men når jeg selv prøve en, ser jeg helt skør ud med det på. 
Her har jeg lagt 3 lag på for, at den dækkede helt. Den kunne nok godt have dækket efter to lag, men jeg synes, det var det værd at bruge tid på et ekstra lag.
Lakken har nummer 943. 
Jeg har endnu ikke fundet et sted, hvor man kan købe inglot online, men hvis nogen af jer kender til et, må I meget gerne sende os et link til siden :)- Maja

3 kommentarer:

Jette Fromm sagde ...

Sikke en smuk varm gul! Håber Inglot sælges online, de ser rigtig lækre ud i jeres indlæg :) Jeg er også mest til creme-lakker.

Agnes sagde ...

Jeg er helt vildt med Inglot. Opdagede det også da jeg var i Polen for nogle år siden. Deres foundation er også fantastisk dækkende - og utrolig billig!

Sanne sagde ...

Gul lak, den var ny for mig. Tror ikke det klæ'r mine aspargesblege fingre. Sjovt, jeg er mest til shimmer og perlemorslakker. Prøver ind imellem med en cremelak, men synes den er for kedelig på min negle. Sådan er vi heldigvis forskellige. :)

Send en kommentar