lørdag den 9. oktober 2010

Hvordan du får fingrene i Lippmann's lækre lakker..

Der er mange der har spurgt os hvor de kan købe fx Lippmann's Happy Birthday neglelak. Desværre sender Deborah Lippmann kun til USA, så derfor kan det være svært at købe dem, med mindre man kender nogen der bor derovre eller man skal derover selv.

Heldigvis er der et firma der har fundet ud af, at der er et stort behov for, at folk udenfor USA vil ha muligheden for at købe de varer som amerikanerne kan. Firmaet hedder http://www.shopusa.dk/

Det fungerer sådan, at man køber sin vare som normalt, men så får man en amerikansk adresse af shopusa, som man tilføjer som ens adresse. Derved sendes ens pakke til shopusa og de sender den hjem til dig. Shopusa sender pakker hjem til danmark en gang om ugen, så hvis man køber flere ting, sender de det hele samlet. Man betaler så et beløb hos dem for fragt og for at de varetager denne funktion. Man kan på shopusa´s hjemmeside se hvor meget man ca kommer til at betale inden ved at bruge deres søgefuntion.
Læs mere på http://www.shopusa.dk/

Sussi

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ellers er der jo altid eBay :). Der har jeg købt mine Deborah Lipmann-lakker. /Marie

Guapizimo sagde ...

Tak for linket, det kan helt sikkert bruges til fremtidig shopping, det er muligt jeg også ville købe DL-lakker på eBay, men der er sikkert så meget andet der kunne købes via shopusa! :)

Maja og Sussi sagde ...

Ja ebay er også en mulighed. :D

Sussi

Send en kommentar