mandag den 13. december 2010

Evt samkøb til januar..

Da det er et stykke tid siden at vi har haft vores shop åben eller haft månedens neglelak, har vi overvejet om vi skulle lave noget samkøb her i starten af det nye år. Vi ville selv købe fra USA, men hvis der er interesse for at flere vil købe sammen med os, kan vi måske gøre det lidt billigere. Eller hvis man ikke selv har lyst til at prøve sig med at købe fra USA, så har du muligheden for at gøre det gennem os.

Man vil komme til at betale for den faktuelle pris pr neglelak, sin andel af fragt og told, plus fragt fra os til dig. Hvis man køber f.eks en OPI neglelak kommer man til at betale ca. 60-70 kroner pr stk. alt inkl. Den eksakte pris regner vi ud senere. Vi benytter Transdesign.com hvor man kan købe, Essie, Orly, OPI, China Glaze, Misa, Color Club, CND, Krackpolish, folie, nail art penne og meget mere.

Hvis du er interesseret, kan du gå ind på transdesign.com og kigge. Vi svarer gerne på spørgsmål vedr denne ordning, neglelak og andre produkter på kontakt@neglenymfer.dk

Så snart vi starter bestillingen vil vi skrive herinde. Vil du have en mail tilsendt med besked herom kan du sende en mail til bestil@neglenymfer.dk Vi regner med at det bliver så snart at de nye kollektioner kommer til salg.

Sussi

5 kommentarer:

siimone sagde ...

nøøøj, det er en mega godt ide!

Sara sagde ...

Jeg vil helt sikkert gerne være med! :-D

StineN sagde ...

Super idé!
Kommer en mail med bestilling snarest ! :)

lauriestrode sagde ...

Awesomesauce. Jeg skal helt sikkert have CND's Night Factory Duo!!

Maja og Sussi sagde ...

Jeg vil lige gøre opmærksom på at vi også kan købe Orly selvom der står noget andet på hjemmesiden :D

Sussi

Send en kommentar