tirsdag den 21. december 2010

Glædelig Jul og Godt Tub'år


Her kommer så gårsdagens negle. Jeg har forsøgt at lave det karakteristiske fra Tuborgs julebryg reklame. Ideen kommer fra min lillesøster, som sagde, at det kunne være sjovt at se som negledesign.
Designet var i sig selv ikke særlig svært at lave, og jeg kan anbefale at forsøge sig med det, hvis man har mod på det.
Som baggrund har jeg brugt H&M's Blue My Mind, fordi jeg synes, den blå farve passer perfekt til den, der er i reklamerne. Med Inglot nummer 701 har jeg malet julesneen, skæg på Julemanden og lastbilen.
Den røde farve jeg har brugt er fra Color Club, Cadillac Red. Det eneste ærgrelige ved den var, at jeg var nødt til at male hvidt under først, for ellers så den overhovedet ikke rød ud.
Den brune jeg har brugt er min Chanel nummer 469.
Til at male slæde og seletøj har jeg brugt China Glaze Peachy Keen, den dækker nemlig rigtig fint over både blå og den mørkebrune.
Toppen af førerhuset på lastbilen er lavet med den gule fra Inglot nummer 943, igen en lak med en dejlig dækkeevne, så jeg ikke behøvede at male hvid under den.- Maja


Nogle gange har jeg slet ikke lyst til at rense et design af, sådan har jeg det med det her, så jeg vil forsøge at overtale min søster til, at jeg må gå i krig med hendes negle.

11 kommentarer:

Irene - Raenne sagde ...

Du må i hvert fald gerne låne mine negle ellers! ;o)

nikolinefrank sagde ...

Haha, wow det ser altså super fedt ud.. Kan godt lide du prøver at overbevise os om at det er let og enkelte :-D Det ser mega kompliceret ud

J'adore sagde ...

Haha, det ser ret godt ud :-) Men tror dog ikke at jeg selv ville kunne finde ud af at lave sådanne nogle negle...

Maja og Sussi sagde ...

Irene: Du skal være velkommen, hvis du dukker op skal jeg nok dekorere dine negle :)

Nikoline: Er det ikke det en hver tryllekunstner håber? At de kan få noget simpelt til at se avanceret ud? :) Det er virkelig ikke svært når man først kommer igang, især hvis man har en pensel.

J'adore: tak skal du have, det er også et af de designs, jeg har været gladest for :)

Mvh Maja

Solensdanserinde sagde ...

wow! det er virkeligt et gennemført design, kan godt forstå du ikke har lyst til at tage det af :)

Maja og Sussi sagde ...

Soldanserinde: sådan er det nogengange, heldigvis har jeg dem dokumenteret her på bloggen, så kan jeg altid gå tilbage og kigge på dem :)

Mvh Maja

Irene - Raenne sagde ...

Ih, tak tak haha :)
Men jeg vil gætte på, jeg har langt ;o)

Jette Fromm sagde ...

Hold da op hvor detaljeret! Det ser vildt godt ud :)

Gunilla sagde ...

Hehe, tænker faktisk også tit på, om det ikke er både irriterende "hårdt" at lave nye designs hver dag, og så også lidt ærgeligt at fjerne et flot design man har brugt tid på, så det var lidt sjovt du lige skrev det, nu hvor jeg ellers havde tænkt mig at spørge;) Sådan har jeg det nemlig også lidt selv, og jeg har heller ikke tid tili at gøre det hver dag... Men designet er totalt sejt altså!!! Ved bare ikke om jeg "tør" prøve det af ;)
/Gunilla

Maja og Sussi sagde ...

Irene: Du er nu stadig meget velkommen :)

Jette: Tak skal du have :)

Gunilla: Sjovt at du har tænkt på det. Jeg tænker på det stort set hver dag. Nogen gange er det meget ærgerligt at skulle fjerne designet, især her i december hvor vi har lovet mindst en opdatering pr dag ;)
Jeg synes, at du skal prøve det og selvfølgelig sende os billeder af det. Noget jeg tænker på engang imellem er, om I er interesserede i at få nogle DIY nail art, altså med trin for trin beskrivelse af hvordan designet er lavet. (?)

Mvh Maja

Sanne sagde ...

Det er da osse' bare superfint. I er simpelthen så go'e, både til at finde på og til at male det. :)

Send en kommentar