tirsdag den 7. december 2010

Inglot nr 942Denne lak fra Inglot var en fødselsdagsgave fra min svigersøster Marianne, og ja jeg havde fødelsdag i juni. Det beviser bare hvor mange lakker jeg egentlig har. Puha det tager lang tid at komme igennem dem allesammen. Lakken har nummer 942 og som alle Inglot lakker, så har de ikke noget navn, men numre.

Jeg må indrømme at den var supersvær at fotografere. Hver gang jeg tog et billede synes farven at være lysere end i virkeligheden. Det tog nok ca 30 billeder at få fanget den rigtige farve eller så tæt på som muligt.

De fleste lakker fra Inglot jeg har er ikke helt creme, men har en smule perlemor i sig. Som man kan se på billedet er det også tilfældet for denne. Men det ses slet ikke så tydeligt i virkeligheden, som det gør på billedet. Farven er også tusinde gange federe i virkeligheden.Det sidste billede jeg tog var faktisk det der var tættest på hvordan den så ud i virkeligheden. Mørk og rig på farve, nam nam. På billedet har jeg 2 lag på.

- Sussi

4 kommentarer:

Birgitte sagde ...

Skal i fields på lørdag :) Ved i hvad prislejret er i inglot? :D

Luna sagde ...

Jeg har lige købt 2 lak fra Inglot i dag - 89 kr. for de alm. & 119 kr. (mener jeg) for de nye breathe lak :-)

Nogen der ved, hvad prislejet er i fx Polen?

Maja og Sussi sagde ...

Luna. Ja jeg er ked af at måtte meddele at de er meget billigere. 16-18 polske zloty. Ca 36 kroner. Så de har pebret prisen til næsten det tredobbelte herhjemme. Men sådan var det også i new york.

Sussi

Luna sagde ...

Jeg tænkte det nok - nå men, de skal prøves jo :-)

Send en kommentar