søndag den 12. december 2010

Juledesigns fra I søde læsere

Tusinde tak for at I sender jeres fine juledesigns ind, det er rigtig dejligt at I gider bruge tid på det :) I er godt nok dygtige til at dekorere - respekt.
Hvis du har lyst til at se et af dine juledesigns på vores blog, så kan du sende det til kontakt@neglenymfer.dk inden næste (og sidste advent), hvor vi selvfølgelig lavet et indlæg med de designs vi har modtaget.

Her kommer nogle billeder som vi har fået ind i løbet af ugen.

Stine - har lavet et rigtig smukt design, nemlig nogle fine 'candy canes' på neglene. De er lavet med hvid neglelak fra depend, rød neglelak fra GOSH og det som glitrer er en streg af den skønne lak fra China Glaze Party Hearty.

Simone - har lavet dette fine design da hun skulle til julefrokost med sin klasse. Først er der lagt en sort lak, og så er der sluttet af med mat toplak. På den ene af fingrene har hun så drysset sort hobby glimmer - inden det tørrede. Endnu et rigtig fedt design :)

Agnethe - har lavet små nissemænd med rød neglelak og en sort og hvid nail art pen. De er rigtig julede, og jeg overvejer, om det er dét som skal være jule designet i år - for de er simpelthen bare noget så kære :)


Sussi & Maja

2 kommentarer:

Sanne sagde ...

Nisserne er simpelthen for søde, dem må jeg huske til næste år. Og bolchestokkene er skønne, håber jeg en dag har tålmodigheden, for så vil jeg også prøve at gøre dem efter. :)

Anonym sagde ...

Hej Hvad er det for en mat toplak der er brugt til de sorte negle? :)

Send en kommentar