mandag den 3. januar 2011

Den Lille HavfrueJeg har altid været glad for Disney tegnefilm, og jeg har set dem alle som barn. De har et fantastisk magisk univers, som både store og små kan have glæde af. Derfor har jeg ladet mig inspirere af en af klassikerne - Den Lille Havfrue.
Som base har jeg brugt Nfu-Oh 53, jeg har bare lagt et enkelt lag.
Tumle er lavet med gul Inglot nummer 943, og de blå striber er lavet med en blanding af China Glaze Bermuda Breakaway og Inglot 701.
Sebastian er lavet med OPI Paint My Moji-Toes Red!, de gule øjne er malet med samme gule neglelak, som jeg brugte til Tumle.
Den onde havheks - Ursula - er lavet med Inglot 971, de røde læber er lavet med den røde lak fra OPI (samme som tidligere), hendes blå øjenskygge er lavet med Inglot 970. Hun har også et par ørenringe, de er lavet med en blanding af Inglot 943 og OPI Paint My Moji-Toes Red!. Hendes hår er lavet med Inglot 701 og striberne i håret med Inglot 730.
Erik er lavet med min nude-lak fra Inglot nummer 715, hans hvide skjorte er malet med Inglot 701, hans sorte lokker er lavet med den matte lak fra Inglot nummer 730.
Ariel's hoved er også lavet med Inglot 715, det er den lak jeg normalt bruger som hudfarvet. Hendes hår er malet med OPI Paint My Moji-Toes Red!, jeg har blandet lidt sort i, og lavet lidt striber i håret.
Kong Triton består mest af skæg, som er lavet med Inglots hvide (701) og sorte (730), kronen er lavet med den gule fra Inglot nummer 743. Han har også en lille klat hudfarvet (Inglot 715), så der var lidt plads til øjne og øjenbryn.

Jeg har afsluttet med et tykt lag seshe vite toplak, det er altid med til at gøre designet lidt pænere :)

- Maja

5 kommentarer:

M.S.J. sagde ...

Åh jeg elsker den lille havfrue! Nice design.

Jette Fromm sagde ...

Ser rigtig godt ud! Den lille havfrue bli'r man aldrig for gammel til at se - det glæder alle Disney's film IMO :)

Sanne sagde ...

Det er jo fantastisk! :)

Lise B sagde ...

Kan man købe de der Nfu Oh inde på transdesign? :)

/Lise
http://lisepaasu.blogspot.com

Maja og Sussi sagde ...

Lise.. Desværre er Nfu Oh ikke til at købe alle steder, men vi har brugt 2 forskellige sider, hvor den ene er i englang og den anden i usa.

kig her:

engelsk: http://www.affinitinailandbeauty.com

amerikansk: http://fabuloustreet.com/

Sussi

Send en kommentar