mandag den 31. januar 2011

Grafitti manicure


Her er så endnu et forsøg med min Isadora grafitti lak. Manicuren lavede jeg lørdag fordi jeg synes, at den matchede den kjole, jeg skulle have på til fødselsdag. Foruden disse farver, var der også en røget blå farve i kjolen, men kunne ikke finde en neglelak der passede. Så det blev til disse 2 og så et lag af Isadora Grafitti.

Jeg har brugt følgende:


Gosh - Peachy


Inglot - 313

H&M - Love at first sight

 Da jeg havde lagt et lag Gosh og et lag Inglot, satte jeg manicure klistermærker på neglene på langs og tilføjede et lag H&M. Klistermærkerne har jeg købt på Ebay til ingen penge.

 Isadora Grafitti - sort

Til sidst gav jeg mine neglebånd en tur med min Avoplex fra OPI. Når man bruger meget neglelakfjerner, så udtørrer neglebåndene, så man skal lige huske at give dem lidt fugtighedscreme eller olie ind imellem.


Sussi

5 kommentarer:

Solensdanserinde sagde ...

Det er godt ud med 2 farver under!

Rikke sagde ...

Hej piger,
jeg har tagget Jer i The Versatile Blog Award, hvis I har lyst til at se hvorfor og måske endda selv deltage i legen, så kig forbi min blog.

Jette Fromm sagde ...

Rigtig fedt med 2 farver som base, ja - og de passer rigtig godt sammen :) Inglot lakken ser spændende ud!

Vil også lige nævne, at dine neglebånd ser rigtig tilfredse ud på billederne ;)

Anonym sagde ...

Hej, jeg ville bare spørge om i har prøvet elf's neglelak og hvad i syntes om kvaliteten :D

Maja og Sussi sagde ...

Anonym.. vi har prøvet en del Elf lakker. De kan se dem alle sammen hvis du klikker på ELF etiketten ude til højre. :D Til prisen synes jeg at de er udemærkede.

Sussi

Send en kommentar