mandag den 10. januar 2011

Matas Mandage er tilbage,,.

For at vise jer at vi rent faktisk læser jeres kommentarer, har vi taget det populære tema tilbage, nemlig Matas Mandage. Mandage, ikke hver mandag, hvor vi viser jer neglelakker der er nemt tilgængelige. Dvs. at de er nemme for jer at få fingrene i. De fleste byer har efterhånden en Matas og derfra vil vores Matas Mandage neglelakker være til at købe.

Denne mandag har jeg valgt en neglelak fra Depend, som er det billigste mærke man kan få i Matas. Depends lakker har ikke navne, men numre og mærket er mere og mere med på moden med trendy farver. Denne neglelak er en creme lak, en dyb rød af slagsen og har nummer 174.


Jeg har lagt 2 tykke lag på, men den kunne godt bruge et tyndt lag mere eller 3 tynde lag i alt. Den ser godt nok mere brun ud på billedet her, men jeg tog et med blitz for at vise jer den røde farver man ser i sollys. Her kan man også se tydeligere, at den kunne bruge et lag mere.

Jeg synes at Depends lakker er utrolig gode til prisen og kan sagtens konkurrere med f.eks OPI. Dog har de ikke det store udvalg, men jeg synes stadig at det er et godt mærke. Jeg har selv ca 30 lakker derfra.

Sussi

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej!
Jeg elsker virkelig jeres blog og læser den regelmæssigt!
Jeg har længe undret mig over hvordan man finder rundt i farvekoderne på neglelakker. Findes der et slags skema der viser farvekoderne for alle mærker?
Anonym -.-

Maja og Sussi sagde ...

Anonym.. Der findes ikke nogle skemaer over farvekoder på neglelak. De fleste større mærker har hjemmesider hvor man enten kan se deres kollektioner enten som flaske eller som farve.

Men der findes ikke noget samlet farveskema system. Jeg er dog ikke helt med på hvad man skulle bruge sådan et skema til.

Sussi

Jette Fromm sagde ...

Selvom man ikke får mange ml for pengene, kan jeg heller ikke stå for depend lakke :) Det var dét mærke, der fik mig til at eksperimentere med anderledes farver, og jeg ville ikke have været til turkis neglelak hvis ikke det var for dem :)

Nr. 174 ligner nærmest en jelly-lak, eller måske jelly-creme, hvor lækkert!

- Vetten
www.vettelicious.blogspot.com

Send en kommentar