søndag den 2. januar 2011

Neglenymferne gir tilbage til læserne-konkurrence!

Som Maja skrev den sidste dag i 2010, så har vi nu nået 200 faste læsere på vores blog og er ovenud glade for hvad vi har nået sidste år. Vi er utrolig glade for Jer, vores læsere, og jeres mange kommentarer, spørgsmål, hjælp, kreativitet og deltagelse i alt hvad vi laver. Vi elsker at skrive på bloggen, men det er 1000 gange bedre når der er sådan nogle skønne frøkener og fruer der værdsætter det vi laver.

Vi snakkede lidt om hvad vi kunne gøre for at gi' lidt tilbage og kom på ideen med at lave en "lille" lodtræknings konkurrence. Vi har tit lavet konkurrencer hvor I læsere skulle sende jeres negle designs ind til os, men denne gang vil vi give endnu flere muligheden for at deltage. Det er jo ikke alle der har lyst eller mod på at deltage i den slags konkurrencer.

Konkurrencen består af følgende:

1. Man skal være registeret som "fast læser" på bloggen. Tilmeld dig ude til højre, hvis du endnu ikke er medlem. (husk at være logget ind når du kommenterer, så vi kan se at du er tilmeldt)

2. Skriv en kommentar til dette indlæg (det tæller ikke hvis man skriver i et andet indlæg, eller skriver en e-mail til os).

3. Kommentaren skal inkludere ris/ros og navnet på din favorit neglelak.

Det var det. Meget simpelt. Kom igang! Og nu til det vi trækker lod om, nemlig en treenighed af neglelak fra det amerikanske mærke Icing.

Trioen er købt i New York og består af en himmelblå med shimmer, en pastel lilla med shimmer og en mega cool holografisk lak, som kan gøre hvilken som helst neglelak holografisk. Billedet yder absolut ikke disse lakker retfærdighed.

For at deltage i lodtrækningen om disse lakker, skal vi ha' modtaget din kommentar senest søndag d. 16/1-11.

Held og Lykke

Sussi og Maja

43 kommentarer:

Ulla sagde ...

Jeg holder rigtig meget af, at se jeres foto med test af neglelak samt de imponerende forslag til kunst på neglene. Selv bruger jeg kun "ensfarvet" på mine negle, men måske finder jeg en dag tålmodigheden frem og prøver at gøre jer kunsten efter... :-)
For tiden er min yndlingsfarve: Essie 730 Merino Cool, som har en flot lilla/brun-nuance.

Amalie Ancher sagde ...

Jeg elsker jeres blog om negle. Der er ikke mange fra Danmark, der kan holde en hel blog oppe hvor emnet er negle. Det er jo vildt imponerende, det I formår at lave af designs. Jeg kan lige pt ikke komme med ris, for i mine øjne er der kun ros, eller måske skal risen være, at jeg kun bliver fattigere med jeres blog. ;-)
Min yndlings neglelak er Essie Bordeaux, som er en super smuk dyb rød.

Kærlig hilsen
Amalie Ancher.
www.danishfashionblogger.blogspot.com

Jette Fromm sagde ...

Tillykke med de 200 læsere! :D
Jeg har fulgt jeres blog længe, før jeg selv turde springe ud i at lave andet end bare ensfarvet manicure. I fik det til at se så let ud :) Så tak for jeres tutorials, tips og tricks, og store billeder, der gjorde det mget lettere at springe ud i det! Og ja, må give Amalie helt ret i, at det eneste kritik måtte være, at man bliver fristet til at prøve mange flere lakker :)
Min yndlingslak... Den var svær. Det skifter meget, efter humør og årstider. Tror det ligger mellem OPI - Mad As A Hatter og Lippmanns lækre glittere, Happy B-day og Across the Universe. Men for at være ærlig, har jeg mange favoritter ;)

Kathrin sagde ...

Uh sikke nogle lækre lakker :) Jeg har fulgt jeres blog i et stykke tid og synes i laver mange flotte designs som giver god inspiration. En ting jeg synes kunne være sjovt på bloggen er at se jeres samling - elsker at se andre folks samlinger :D
Min yndlingslak er helt klart Nfu Oh 65 og OPI DS Original - man kan aldrig få for mange holo lakker :D

Iben sagde ...

Jeg har først opdaget jeres blog for en uges tid siden og har ALDRIG brugt neglelak i mit liv. Ajj måske til en stor fest i ny og næ. nu
Jeres blog har inspireret mig og nu vil jeg i gang med at pimpe mine negle.
Det er jo ren kunst det I laver. Hatten af for det.
Har svært ved at svare på hvad min yndlingslak er. Jeg tror h & mś neglelak er den eneste jeg har prøvet (den er billig og fint udvalg)
Held og lykke med at fiske de næste 100 læsere : )

Camilla sagde ...

Jeg synes, at det er dejligt, at man få inspiration til både designs, men også til neglelak generelt.
Jeg går ALLTID med neglelak og skifter hver, hveranden dag, så jeg blev rigtig glad, da en veninde viste mig jeres blog!!
Min ynglingsneglelak er noget så simpelt som Depend nr. 46 - knaldrød. Den passer til alt og dækker GODT efter en omgang.

Pepe sagde ...

jeg fandt den her blog og blev vild glad, for er en neglelak-junkie på de gode måde. Er vild med, når i laver en video, så man kan se, hvordan i gør. Det kunne være fedt med nogle flere af sådanne indslag.
Min ynglings neglelak er: Something Sweet fra China Glae

Louise sagde ...

Jeg elsker at I tør være vilde med jeres negledesigns! Det er SÅ fedt at det hele ikke bare går op i nudes og den-nyeste-chanel-hype som mange andre steder!
Min yndlingslak, uh, den er svær. Det må næsten blive 'Absolutely Alice' fra OPI's Alice in Wonderland kollektion!

Cæcilie sagde ...

Uhh sikke nogle lækre lakker! :D
Jeg elsker at følge mig i jeres blog, og den har givet mig inspiration og lyst til selv at lave en masse forskellige designs! Noget der giver stor pluspoint hos mig :D
Jeg ved ikke om jeg rigtig har en yndlingslak, men jeg synes at dem fra n. 7 er rigtig gode. Og så er jeg lidt en sucker af farverne fra pieces :D
Jeg håber i vil blive ved med at komme med en masse inspiration til os der sidder her og læser med :D

Lise B sagde ...

Uh spændende. :)
Jeg synes det er fedt at der findes en hel blog om neglelak. Jeg gr ofte med neglelak, men tror desværre ikke jeg har tålmodighed eller sikker nok hånd til at udføre den kunst i laver :)
Men neglelak kan bare pifte et hvert outfit op! Lige for tiden er min favorit nok 805 Grey matter fra Rimmels 60 seconds serie - kanon holdbar og nem at påføre :)

/Lise
http://lisepaasu.blogspot.com

Sanne sagde ...

Jeg kan rigtig godt lide jeres blog. Jeg ville dog engang imellem ønske, at i viste nogle flere små film med, hvordan i bærer jer ad med at lave så flotte negle. Det giver ofte mig mere inspiration, hvis jeg har set hvordan i gør. Alligevel synes jeg dog, at jeres blog er utrolig dejlig at følge med i, så bare kør på ;)
Pt. er min egen ynglings lak Depend no. 054. Ikke så meget pga. holdbarheden, som ikke er fantastisk, men mere pga. den lækre turkis-grønne farve. Mums :)

Sanne
bobos-girl.blogspot.com

Anne-Sofie sagde ...

Jeg synes I viser nogen rigtig gode lakker. Jeres designs er fantastiske, jeg har tit prøvet at lave dem, de blev da okay, men dog ikke så gode som jeres! ;) Jeg har prøvet flere gange på at lave Water marbling, og de fleste gange er det gået godt så tak for inspirationen.
Jeg elsker når I laver video indlæg, der kan man rigtigt følge med hvad man skal gøre..
Min ynglings lak lige nu er Essie minimalistic, som jeg fik i julegave, jeg kan godt lide den, fordi den er naturlig, og ikke for mørk i farven.
Jeg har bestilt Happy Birthday fra Deporah Lippman, som i viste her på siden. Jeg glæder mig til at den kommer hjem;)

Anonym sagde ...

Jeg synes I viser nogen rigtig gode lakker. Jeres designs er fantastiske, jeg har tit prøvet at lave dem, de blev da okay, men dog ikke så gode som jeres! ;) Jeg har prøvet flere gange på at lave Water marbling, og de fleste gange er det gået godt så tak for inspirationen.
Jeg elsker når I laver video indlæg, der kan man rigtigt følge med hvad man skal gøre..
Min ynglings lak lige nu er Essie minimalistic, som jeg fik i julegave, jeg kan godt lide den, fordi den er naturlig, og ikke for mørk i farven.
Jeg har bestilt Happy Birthday fra Deporah Lippman, som i viste her på siden. Jeg glæder mig til at den kommer hjem;)
Nu prøver jeg lige, loggede ikke ind før ;)

Xenia sagde ...

Jeg kan rigtigt godt lide, at man hurtigt kan få et overblik over alle de nye lakker der hele tiden kommer, og så er det også rigtigt sjovt og inspirerende, at se alle de seje designs i laver. :D I fremtiden kunne jeg godt tænke mig og se lidt mere til forskellige neglesystemer, som fx. akryl eller gele. Jeg vil også gerne læse lidt mere om "sunde" lakker. GO for it!
MIn yndlingslak er Lapis of Luxury fra Essie, som er en rigtig flot himmelblå farve. :D

Solensdanserinde sagde ...

Jeg vil da rigtig gerne være med, om at vinde de super fine lakker..
Kan huske da jeg begyndte at læse med herinde, var der omkring 100 læsere, så kæmpe TILLYKKE med de 200 det er stort :D
Noget af det jeg rigtig godt kunne lide var at i brugte neglelakken som accessorize, den var jeg med på med det samme, samt hvor gode i var til at lægge neglelak på.. Det synes jeg stadig, dog er jeg nu også selv blevet modig nok til selv at kaste mig ud i det.
Tak for fin inspiration, synes det er hyggeligt at der er begyndt at ske en masse herinde igen, og jeg læser gerne med :-)
Min ynglings lak (altså ud over Opi Mad as a hatter) må være China glaze Ick-A-Bod-Y, den er såå fed :)

Birgitte sagde ...

Jeg tjekker ofte jeres blog, fordi i lave nogle rigtig seje negledesigns jeg også selv prøver at lave en gang imellem :D
Jeg har selv blandet en masse lakker selv og kunne godt tænke mig at i laver nogle indlæg med det :)
Min favorit neglelak er Rimmel Blue me away, fordi jeg elsker blå og lilla og den er så dejlig mørk med rød glimmer og masser af shine :D

SIGNEROMEDAHL sagde ...

Jeg syntes jeres blok er fantastisk, det er dejligt at der er en dansk neglelak blog! Jeres negledesigns er også for fede!! :) De inspirere mig meget til ikke at have kedelige og ensfarvet negle, det er sjovere at pifte dem lidt op ved at lave et mønster, eller putte lidt glitterlak på! :)

Min yndlingslak er H&M - Blue My Mind! Den har en fantastisk farve, som jeg er helt vild med, og så er den også rigtig billig. Jeg har ikke råd til at købe de dyre lakker, så jeg kan godt lide at finde alternativer som Depend og H&M! :)

nikolinefrank sagde ...

Synes jeres blog er mega fed og har fulgt lang tid før jeg fik en blogspot konto:) Det er altid så inspirerende, men synes ofte noget er det ser meget, meget svært ud- så det er mest bare for at kigge på flotte billeder herinde :-D min yndlingsneglelak?? Den er svær, jeg synes der er så mange gode og til super mange forskellige lejligheder. Men jeg holder mere af mærket depend end jeg gør af andre :)

Hilsen nikoline
www.hellonikoline.blogspot.com
nikofm1@gmail.com

Anna sagde ...

jeg elsker jeres blog det er lige meget hvad det er i blogger om jeg elsker at læse og tjekker den hverdag!

hilsen
http://beautyandthefashion.blogspot.com/

Anne Louise sagde ...

hvor er det lækkert med sådan en konkurrence. :-)!
har først lige for nyligt - for en uges tid siden - opdaget jeres FANTASTISKE blog! hvor er det bare sejt at i kan køre en blog kun om neglelak, og så endnu sejere at i har 205 læsere der intresserer sig for det i skriver!


min yndlingsneglelak er noget så beskedent og overkommeligt som nr. 171 fra depend - en navyblå neglelak med den helt rigtige konsistens.

x anne louise.
x annelouise-kragh@hotmail.com

jennyclausen0809 sagde ...

dejlig side i har!

jeres blog er fyldt med god inspiration. flotte billeder og en masse mere. vil gerne være med i denne konkurrence! har ikke en ynglingsneglelak for har ikke fundet den endnu måske det er en af dem der er på højkant:-) godt nytår

jenny clausen
jennyclausen0809@hotmail.com

tina sagde ...

Super blog i har og fantastiske billeder. :-) Jeg læser jeres blog hver dag da jeg syntes i laver nogle sjove designs. :-)
Jeg bruger selv neglelak og folie meget tit både på mine natur negle men også på tipper.
Min ynglingslak pt er fra Opi og hedder
"Eiffel for this color". Super flotte lakker man kan vinde.
I er anbefalet til mange af mine veninder. ;-)
Kærligst tina

lauriestrode sagde ...

Tillykke med de 200 faste læsere, jeg blev lige nr. 207, selv om jeg har fulgt med i et halvt års tid eller så.

Det er skønt, at der er et dansk alternativ til ALU og Scrangie, med et højt ambitionsniveau og en målsætning om kun at blogge om neglelak - at der så en gang i mellem er lidt nyheder om andet, giver bare et ekstra pift til en i forvejen super blog!! Og må give andre ret i, at det er imponerende i holder så høj en standard.

Mht. favoritlakken, det var jo lidt sværere. Er her i efteråret blevet bidt af en gal lakvampyr eller noget, for jeg har shoppet neglelak som aldrig før. Må sige, at jeg er blevet hooked på Rescue Beauty Lounge og jeg er vild med farverne Recycle(lækker grøn farve, som med Party Hearty fra China Glaze er en fantastisk julemani) og Dead Calm(en ren mørk blå, der ikke har en antydning af sort, og som er to die for med Lippmanns Across the Universe over).

Godt nytår til jer begge.

Lene sagde ...

Tak for al den gode inspiration til nogle lækre negle - jeg har tidligere ikke været så god til at eksperimentere.

Det har været rigtig hyggeligt at følge bloggen i december :o)

Jeg er stor fan af lilla for tiden, og lige nu er min favorit neglelak Depend nr. 149.

Mange hilsner fra Lene

Sanne sagde ...

Først: Jeg ELSKER jeres blog!

Og min yndlingslak er en jeg har lært igennem jer, nemlig Happy Birthday. Den får enhver lak til at se fantastisk ud og de fleste bemærker den ved en festlig lejlighed.

Sanne sagde ...

PS: Jeg savner Matas Mandage!

Freudika sagde ...

Jeg er også vældig fan af jeres blog - uden den er jeg ikke sikker på, at jeg var begyndt at gå med neglelak - nu går jeg næsten aldrig uden - og gerne med striber, prikker eller andet dims oven på.

Jeg kunne godt tænke mig noget mere om negle-pleje - jeg har altid bare bidt dem ned - og så har de ellers passet sig selv ... men nu skulle jeg jo prøve noget andet ...

Min yndlingslak er min Chanel Vendetta - og gerne med glimmer eller guld på toppen - selvom den også er meget, meget smuk i sig selv - især ude i solen.

Camilla sagde ...

Jeg er også fan af jeres blog - og jeg elsker altså at det er på dansk, og at neglelakkene (for det meste) er meget tilgængelige, så man ikke forelsker sig i en eller anden lak, som der så ikke kan købes i Danmark.. That sucks!

Min yndlingslak pt. er Essies 'Mink Muffs'. Den er hverdagsagtig, men man bemærker den stadig, og det er jeg vild med :)

Maja og Sussi sagde ...

Hold da op hvor er I søde allesammen. :D Vi er super glade for alle jeres kommentarer. Jeg smider en neglefil, lidt stickers og andet godt oveni.

Vi har læst alle jeres kommentarer igennem og vil bruge alt det i har skrevet til at forbedre bloggen. Og tusind tak for alle de gode ideer.

Dejligt at se at så mange har deltaget indtil videre. Det betyder meget for os.

Sussi

krispeleikis sagde ...

Så er jeg også blevet fast læser,jeg har ofte været inde og kigge på jers blog,og hvor har i mange gode ideer som jeg har prøvet,og jeg vil helt klart prøve den med prikker som i lige har lavet,den er rigtig smart,
min yndlings neglelak nilens jord nr 672 det er en lak som jeg syntes er en rigtig god og som holder rigtig godt

Sisse-Sofie sagde ...

hej piger, jeg er helt ny læser, og jeg er simeplthen så begejstret for at finde en dansk blog som beskæftiger sig med nailart. Jeg er selv blevet helt pjattet med konceptet, og jeg synes umiddelbart det ser ud som om i er både opfindsomme og sjove i jeres designs, og det synes jeg er sve-digt, da det bedste ved neglelak bare er at have det sjovt!

pt. er min yndlingslak en glimmerneglelak som jeg har fundet i deres til 25 kroner (de har faktisk et flot stort udvalg, inkl. billige nail pens)
den hedder la femme beauty fairy dust 82, og en en sart glimmer, men med mange farver. jeg synes den er god ovenpå et design, for at kæde det mere sammen, men også med forskellige farvede baggrunde, bla hvid, så ser det meget "fairy dust"agtigt ud!

mit yndlingsdesign pt må være halvmåner, det ser så pokkers classy ud, selvom det ikke er det sjoveste at lave.

god dag, og alt det der.

ps. kender i WAH nails? det gør I sikkert, men hvis ikke, er det en af mine store inspirationskilder:
http://wah-nails.com/
og den amerikanske pendant KLEUR:
http://www.kleur.me/ (som egentlig er sjovest på facebook: http://www.facebook.com/home.php#!/kleur.me)

mathilde sagde ...

Hej :D
i har en super fed blog og nogle rigtig fedt designs.
jeg er en ny læser men det gør ikke at jeg elsker den mindre. tværtimod. Jeg kan næsten ikke bestemme mig for hvilken slags design jeg vil prøve, når jeg skal have en ny neglelak på. I viser også en masse nye mærker hvilket er ret fedt da det kun er channel, depend, essie og pieces jeg har.
Det ville være fedt hvis at i viste nogle af de redskaber i bruger. F.eks. i den video om den leopard plettede neglelak brugte i en eller pen, hvad er det? det ville være fedt hvis at i lavede et indlæg om sådan nogle ting og diverse tilbehør.

jeg har to neglelakker som jeg kan lide lige meget. Min Essie ballet slippers og min chanel vendetta, og så lige resten af mine neglelakker selvfølgelig.

Michelle sagde ...

Hej med jer :-)
Jeg er for nylig blevet fast læser, jeg fandt jer via google og jeg synes virkelig jeres blog er TIP TOP!!! :-)

Min yndlings lak er pt. dem jeg IKKE har! jeg er ved at DØ for at prøve OPI og essie, suk! Jeg har nemlig slet ikke prøvet dem endnu, det meste af min laksamling består af e.l.f som jeg er glad for selvom de ikke er bedste kvalitet så er prisen altså iorden og den er jo til at ligge :-)

//michellesmodeslam.blogspot.com
- her kan I fange mig, jeg kan af private årsager ikke ligge min mail på nettet.

Marianne sagde ...

Det er ikke så lang tid siden jeg fandt jeres blog, og den er sindsygt inspirerende... Bruger nu neglelak næsten dagligt, og skifter konstant designs.. Tak for lidt ekstra farve i min dagligdag ;-)

Kh Marianne

Anna sagde ...

Håber jeg vinder!!!

http://beautyandthefashion.blogspot.com/

Nickie sagde ...

Hej :D

Jeg er rigtig vild med jeres blog, og har fulgt den i lang tid. Jeg bliver meget inspireret, og er rigtig glad for jeres tips om hvor man kan købe neglelak, jeres anmeldelser, og mulighed for samkøb og sidder selv og venter på en pakke med 11 nye lakker fra elf!
Selvfølgelig ville jeg ønske at der var 7 nye indlæg hver gang jeg kigger forbi jeres side, som er flere gange dagligt, men det ved jeg jo godt er ret umuligt, og jeg er rigtig glad for at i opdaterer så ofte!
Min yndlingslak skifter ret ofte, men lige for tiden er jeg ret glad for H&M's Bella's Choice og essie's mink muffs (:

Når Tavi Kan... sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Iben sagde ...

Jeg opdagede hele blogger verden, og blev lak-afhængig via jer!
Min yndling neglelak er Essies velvet voyeur:)

Kate sagde ...

Jeg er vild med jeres meget flotte negle - små bitte kunstværker. Især husker jeg de japanske kirsebær.

Min yndlings neglelak har ikke et bestemt mærke -
jeg må tilstå, at jeg går efter farver og er især glad for perlemorsvarianter.

Mette sagde ...

Hej,

Jeg elsker simpelthen jeres blog, og I er faktisk grunden til at jeg har fået mod på at bruge mere neglelak, og prøve nye designs af :) Synes at det er super fedt at I lægger så meget energi i det, og jeres videoer er super fede. Det er specielt dejligt når I viser nye metoder som fx da I lavede watercolors :)

Jeg har ikke umiddelbart noget yndlingsmærke, da jeg også går efter farver, men jeg elsker Depend (Da de er til at komme til på en SU ;)), men har alle intentioner om at prøve nogle af de mærker I har anmeldt. Skal jeg dog vælge en så bliver det nok GOSH Purple Heart (Mener den hedder sådan) som er en super fed olielak som jeg bare elsker. Den går til alt tøj fordi den changerer så meget i farven :)

P.S.: Kender I forresten Eyeko Polish? (http://www.smartgirl.dk/beauty/negle/negle/Saucy_red_polish_Eyeko_polish_103669_584). Jeg er nemlig aldrig faldet over mærket før, og ved ikke hvordan det er. Forresten kan man både købe China Glaze og Konad hos smartgirl.dk til rimelige priser :)

Maja og Sussi sagde ...

Mette .. Jeg kender godt Eyeko neglelak. Man kan købe dem både på deres egen hjemmeside, men også på asos.com Jeg har dog aldrig selv prøvet dem. Jeg vidste ikke at smartgirl.dk solgte neglelak, men jeg sætter da lige siden på forhandler listen. Jeg vil dog ikke give så meget for en China Glaze, men det kan jo godt være at andre vil :D

Tusind tak

SUssi

Maria sagde ...

jeg har fulgt jeres blog et stykke tid og sytes den er helt fantastisk, i er meget krearive med jees negledesiign.Jeg elsker neglelak, specielt Rimmel 60 second 9 grå

Anonym sagde ...

Jeg er først for nylig faldet over bloggen og det er jeg da godt nok glad for. Jeg har aldrig været typen der gik særlig meget med neglelak, men jeg er så inspireret og har lyst til at prøve nyt hele tiden.
Umiddelbart er min yndlings nok Essie Pretty Edgy. Jeg har ikke så mange at vælge imellem :)

Send en kommentar