fredag den 11. februar 2011

China Glaze - Pelican Gray


Dagens lak er fra den nye China Glaze kollektion, Anchors Away. Den hedder Pelican Gray og er en shimmer lak i en fin lysegrå nuance. Selv på billedet herover, som er taget i skygge, kan man se den fine shimmer. Jeg har flere grå neglelakker, men ingen med shimmer i. Jeg synes faktisk at farven passer godt til min hudfarve.


Den var en anelse svær at komme på. Den var en smule på den tynde side og løb en smule ned ad penslen. På billederne har jeg 3 lag på, nogle tykke, nogle tynde alt efter hvor meget lak jeg fik dyppet af på kanten af flasken. Resultatet er jeg dog ikke utilfreds med.


Med alle de flotte nye lilla lakker jeg har købt denne gang, synes jeg at jeg ville teste mit nye dotting tool. Så her er mit forsøg på at peppe Pelican gray op. Til disse prikker har jeg brugt 3 nye lakker fra China Glaze, Light as air, Grape pop og Spontaneous.


Mit nye dotting tool med forskellig størrelse i enderne. Jeg købte en pakke med 5 i på ebay til ingen penge. bare søg på dotting tool og der kommer rigtig mange valgmuligheder frem. På mine negle har jeg brugt begge ender. Den tykke ende til de to mørke farver og den tynde til Light as air.

Til aller aller sidst vil jeg lige vise jer, nu når jeg har fundet den, at man også kan tilføje lidt glitter.


aaahhhhh
Sussi

11 kommentarer:

Guapizimo sagde ...

Super flot grå farve, og jeg tror det er samme dotting tool som jeg har, købte nemlig også nogle rigtigt billigt på eBay :)

Sanne sagde ...

Prikker OG glimmer - så bli'r det ikke bedre! :)
Jeg glæder mig til at modtage mine dotting tools from over there.
Rigtig go' weekend til jer begge.

Lise B sagde ...

Jeg er helt vilde med grå farver, og den her er da fantastisk :)

/Lise
http://lisepaasu.blogspot.com

SM sagde ...

Det ser super flot ud med de der prikker :)

Louisa sagde ...

Det ser super fine ud de negle.
Tror selv at jeg vil prøve det..

You and I Fashion

Maja og Sussi sagde ...

Tusind tak skal I ha' for de søde kommentarer :D

Sussi

LacquerObsession sagde ...

this looks gorgeous!! perfect manicure for my sis whose a purple lover :D

Simnal sagde ...

Hej piger,

Jeg har et spørgsmål som jeg håber at i kan hjælpe mig med, selvom det ikke har noget med jeres indlæg at gøre.

Jeg har fundet seche vite billigt på ebay.com (55-60 kr), men der står at man kan forvente 7-21 dages leveringstid til EU, kan det passe? Hvad er jeres erfaringer? Eller skal jeg bare købe den fra ebay.co.uk til 95 kr. og slippe for ventetiden?

PS. Super flot design! Jeg fik også langt om længe købt dotting tools igår efter at jeg så dette indlæg :)

Maja og Sussi sagde ...

Hej Simnal

Mht fragttiden fra USA til EU så kan den variere meget, alt efter hvilket fragtselskab der bruges. Bruges feks usps (deres alm postvæsen) kan der godt gå lidt tid. Det er svært at sige hvor du skal bestille fra. Det er måske op til dig og din tålmodighed. Jeg fandt også seche vite på smartgirl.dk til 99 kroner, men kender ikke til deres leveringsomkostninger osv.

Du kan evt kigge på beverlybeaute.com (der kommer ikke told på og der findes også mange andre lækre lakker) og uanset for hvor meget man køber koster fragten 5 pund. Mener at seche vite koster 5-6 pund på den side.

Håber at du finder ud af noget :D

Sussi

Simnal sagde ...

Tak for svaret!! <3

Jeg troede at i havde overset mit spørgsmål, så tog bare chancen og bestilte den til 95 kr. fra UK inkl. fragt, havde fuldstændig glemt beverlybeaute, men så ved jeg det til en anden gang :)

Maja og Sussi sagde ...

:D Jeg håber at du bliver rigtig glad for den .. Jeg kan ikke leve uden.

Sussi

Send en kommentar