tirsdag den 8. marts 2011

Au Naturel

Jeg beklager mængden af indlæg den sidste uges tid. Jeg er nu i min sidste uge af graviditeten og det kan mærkes på kroppen. Puha. Jeg sover det meste af dagen hvis ikke jeg er til læge eller jordemor. Jeg har termin på tirsdag i næste uge og vil blive sat i gang der hvis ikke hun er kommet inden. Derfor har jeg valgt at klippe mine negle helt ned. Så langt ned har jeg aldrig haft dem. Mest af hensyn til kæresten. Man ved jo aldrig hvad man kan finde på i kampens hede :D

(undskyld det uskarpe billede - iphone kameraet er ikke super godt)

På billedet kan også rigtig se al det dejlige ekstra vand jeg har i fingrene. De ligner pølser, men så skulle I bare se mine fødder. Selv jordemoderen udbrød "wow", da jeg tog strømperne af.

Al min neglelak er stadig pakket ned, så jeg får nok ikke tid i løbet af ugen til vise jer nogle. Desuden bliver det kikset med de korte negle. Jeg vil lave nogle andre indlæg i stedet. Håber I kan bære over med os i øjeblikket.


Sussi

2 kommentarer:

Kate sagde ...

du har stadig fine negle - bare mine så ligeså fine ud... men ak, tsk tsk tsk
Held og lykke med din lille ny - det bliver stort ☺

Maja og Sussi sagde ...

Kate.. tak :D Jeg er dog glad for at de snart er ved at være normal farvede igen. De har godt no været misfarvede og gule pga al den neglelak.

Sussi

Send en kommentar