onsdag den 30. marts 2011

H&M Spring Nails

I dag har jeg testet min barselsgave fra Maja, nemlig de nye lakker fra H&M. De består af 2 x 4-pak mini lakker med mærket Spring Nails. Jeg synes nu ikke at begge pakker er særlig forårsagtige, men farverne er dog spændende alligevel. Den første pakke inkluderer lakker i efterårsfarver, efter min mening.

Fra venstre: White, Beige, Brown, Blue (meget opfindsomme navne) Som I kan se, så er mine negle stadig helt kortklippede. Jeg klipper dem mindst en gang om ugen for ikke at komme til at rive Hannah. Så I må bære over med at der ikke er så meget negl af teste på. Det ser ikke helt optimalt ud, men håber det går.

De første 4 farver er alle creme lakker. Den blå virker en smule jelly agtig, men dækker helt ved 2 lag. Den brune er faktisk ret fed, men er ikke sikker på om den passer helt til min hudfarve. Den Beige er en smule lys til min hud for at være en nude. Og til sidst den hvide, som næsten er med i alle deres 4-pak sæt. Den dækker ved 2 lag. (Det gør de allesammen) og jeg bruger dem tit når jeg laver negledesigns.

Fra venstre: Grey, Light Purple, Dark Purple, Coral


Den anden pakke er fyldt med lækre forårsfarver. Især den koral farvede med guld/orange shimmer ser fantastisk ud i solskin. Selvom den mørke lilla ikke er særlig forårsagtig, så gør dens jelly agtige look den lidt mere spændende. Den lyselilla lak var lidt svær at påføre fordi min pensel var lidt ujævn, øv, men den ser ikke så tosset ud. Jeg synes at farven passer rigtig godt til min hudfarve. Til sidst men ikke mindst min favorit af alle lakkerne.. den grå. Med den fine sølv shimmer og den sarte grå farve er den klart vinderen, selvom den mørke lilla og den koral farvede kommer tæt på. Alt i alt synes jeg at H&M Spring Nails er pengene værd. (selvom jeg har ikke har betalt for dem :)


Sussi

6 kommentarer:

Solensdanserinde sagde ...

Tak en super præsentation af disse pakker! Har altid kunne lide den coral farvet og den blå, men nu synes jeg faktisk at alle farverne er super flotte :)

MichellesModeslam sagde ...

Uh ja de sidste 4, især, er da godt nok fine og jeg er også virkelig vild med den grå :) den er da så fin!

Selvfølgelig kan vi bære over med de korte negle, når nu det er for den lille prinsesses skyld ;)

Louisa sagde ...

hvor er jeg glad for at du også kan lide den grå!
Det er nemlig også den jeg allerbedst kan lide, men desværre er de fleste af mine venner ikke enige.

you and I fashion

Sanne sagde ...

Imponerende at du har overskud til at lakere negle og skrive sådan et super indlæg. :) Og du har ret, de er ikke specielt forårsagtige i farverne, men de kan vel gemmes til efteråret.

Rigtig go' weekend. :)

Caroline sagde ...

Hej :) Jeg har lige foræret min søster sådan to styks inglot nail art enemal, men....tja, vi kan ikke finde ud af at bruge den tyndeste "pensel". Hvordan får man det ud? XD
Haha, dmheden længe leve ;)

xxCaroline

Jette Fromm sagde ...

Korte negle er smukt på sin egen måde :) I det mindste er alle da lige lange, jeg fejlede min sidste filing og nu er en af mine kortere end de andre haha! Og jeg synes den er FOR kort så vil ikke file de andre ned. Åh, negletraumer kan man altid ha' :)

Rigtig gode swatches, købte sættene da jeg så dem første gang i butikkerne men overvejer om jeg skal have et extra sæt af hver.. der er jo så lidt i hver flaske! Den grå er nemlig helt speciel <3

Send en kommentar