mandag den 14. marts 2011

Husk Baby på vej konkurrencen slutter imorgen!

Sidste frist for at deltage i Baby på vej konkurrencen er imorgen midnat. Så husk at sende ind til os på enten konkurrence@neglenymfer.dk eller kontakt@neglenymfer.dk

Sussi :D

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Vil I ikke lige tjekke, om I har fået en mail fra mig? Jeg har åbenbart stadig problemer med at sende. Jeg tror måske, at det er billederne, eller min mail der ikke gider.
Jeg har prøvet at sende fra en af min anden mail, men ved ikke, om den er gået igennem.

Anonym sagde ...

Nej, jeg kan åbenbart ikke sende til jer af en eller anden grund. Har fået sådan en "fail" mail tilbage, om at min mail til jer ikke kunne sendes. Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal gøre? :/

Maja og Sussi sagde ...

Er du sikker på at du sender til den rigtige mail? Ellers kan du alternativt sende din mail til en af vores andre mails:

Kontakt@neglenymfer.dk

Maja@neglenymfer.dk

Bestil@neglenymfer.dk

Mvh Maja

Anonym sagde ...

Jeg tror, at den er blevet sendt nu. Det var vidst noget med, at mailen var for stor, pga. billederne. Men det skulle vidst være ordnet. Har i hvert fald ikke fået sådan en fejl mail tilbage.

Anonym sagde ...

Hej Maja og Sussi!
Jeg er en pige på 13 år der elsker jeres blog! (Og selvfølgelig ÆÆÆÆLSKER jeg neglelak!!) Da jeg ikke selv har en blog vælger jeg at skrive til jer her. (Ved ikke hvor jeg ellers kan skrive til jer) Håber det er OK.
Jeg ville være meget glad hvis I i et indlæg enten laver en video eller tager billeder af jeres neglelak samling, hvordan i opbevarer dem og hvor mange I har.
På forhånd, 1000 tak og tak for den bedste blog i blogland!!
Kærlig hilsen Mette

Send en kommentar