mandag den 18. april 2011

FAQ - hjælp os!

Jeg vil gerne bede om Jeres hjælp med spørgsmål til en FAQ. Da vi tit får de samme spørgsmål om og om igen vil jeg gerne lave en side med dem, som vi kan henvise til. F.eks omkring told når man køber fra USA og hvor man køber Essie osv. Det kunne være super dejligt hvis I gad at hjælpe med at finde på spørgsmål, eller hvis I kan huske spørgsmål der er blevet stillet i kommentarfelterne rundt omkring i indlæggene flere gange. Det kan også være at I sidder med et spørgsmål I kunne tænke Jer vi svarede på. Tja bare alt muligt I kan finde på.

Bare skriv Jeres spørgsmål i kommentarfeltet herunder :D

Sussi

8 kommentarer:

Pretty Nails sagde ...

- Hvilken skrifttype og program bruger/brugte i til at skrive tekst på jeres billeder?

- Hvilke neglelakmærker synes er de længst holdbare?

- Hvilke underlakker/overlakker synes i er bedst?

- Hvilke slags file foretrækker i til jeres negle?

- Hvad bruger i for at forhindre at jeres negle knækker (af produkter)?

Kh. :)

politiskUkorrekt sagde ...

mine negle er sindsygt grimme og knækkede fordi jeg bruger meget neglelak. Så seriøst, pretty nails sidste spørgsmål er et rigtigt godt et (:

og hvad er jeres overall favorit neglelak. både mærke og farve

StineN sagde ...

Flot! Prøver at poste min kommentar under det rigtige indlæg :)

Til at starte med vil jeg gerne sige at jeg synes jeres oversigt og neglelak typer, samt neglelakkens A-Å er helt geniale, jeg bruger dem selv meget.

Dernæst, ja det ville klart være lækkert at få noget info om forsendelsesomkostninger, samt ca. frventet leveringstid både fra amerikanske, men også europæiske netbutikker. Eneste grund til jeg ikke selv køber derfra er at det virker uoverskueligt.

Derudover kunne det være fedt med en feature hvor man kan se hvor både i selv, og læsere har set man kan købe de respektive mærker IRL, sådan noget hvor man kan skrive ind hvis man har spottet essie billigt et sted, eller simpelthen bare har spottet dem til alm. pris :)

Håber det var lidt hjælp. Tak for en super inspirerende blog!
http://frkfine.blogspot.com/

Maja og Sussi sagde ...

Stine.. hehe tusind tak. Jeg havde godt set at du fik skrevet det forkerte sted. Det går nok. Jeg copy/paster det folk skriver, så jeg ikke glemmer det. :D

SUssi

Christina Pedersen sagde ...

Jeg vil gerne lære hvordan man ikke rammer alt for meget neglebånd når man lægger lak (Er stadig nybegynder (; ) , og så kunne jeg godt tænke mig at vide noget om mht forsendelse fra usa (:

Tulle sagde ...

Hvor kan jeg finde neglelakker der krakelerer? Tror i har vist dem før, men kan simpelthen ikke huske hvor.

Maja og Sussi sagde ...

Depend laver nogle (matas)
Isadora laver nogle (malmø i f.eks H&M og kicks)
OPI (f.eks transdesign.com)
China Glaze (f.eks transdesign.com)

Sussi

Emma sagde ...

Barry m laver også krakelerings lakker, de er lidt svære at lægge på, det er en ret tyk konsistens, men til 4 euro passer det fint til mit behov :)

Send en kommentar