mandag den 30. maj 2011

Blå Mandag negle


Dagens look er en ombre manicure. Det betyder bare at man bruger 5 forskellige nuancer af samme farve, f.eks blå som her. Jeg har valgt at bruge 5 forskellige lakker, men man kan også lave sine egne fem nuancer ud fra én neglelak. Det gør man ved at blande sort og hvid i. Jeg har før lavet en ombre manicure ved at blande sort og hvid med Misa - Dirty Sexy Money. Kig her. Jeg valgte blå for at vise hvordan man evt kunne have sine negle på Blå Mandag.

De neglelakker jeg har brugt er (fra venstre):
China Glaze - Bermuda Breakaway (tommelfinger)
Rimmel - My Denim (ringfinger)
China Glaze - Sky High-Top (langemand)
H&M - Denim Dreams (pegefinger)
Isadora - Baby Blue (lillefinger)Jeg kan godt lige lidt glitter på mine negle, så jeg fandt en Nfu Oh neglelak frem, som jeg aldrig har prøvet. Det er en klar neglelak med holo glitter i. Jeg har påført et enkelt lag på neglene. Ærgeligt at solen ikke var fremme da jeg tog billederne. Neglelakken hedder GS04.


Til sidst vil jeg lige vise jer al det testeri jeg var igennem før jeg fandt frem til de farver jeg brugte til min ombre manicure. Jeg glemte at skrive hvilke jeg testede på papiret. Det var lidt dumt.


Sussi

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ej, hvor er de der negle seje!
Kan bedst lide dem uden glimmer...
Det er nok bare mig, der er underlig :D

-Nadia

StineN sagde ...

Elsker den type mani, farver er awesome!

Jette Fromm sagde ...

Virkelig fed ombre - farverne passer så godt sammen :)

Sanne sagde ...

Nej, hvor ser det bare supergodt ud! :) Det har jeg aldrig tænkt over at man kunne gøre. Jeg tror faktisk jeg har nok røde og også lyserøde til at kunne lave noget i samme stil. Virkelig go' og nem idé, tak for det.

Anonym sagde ...

Jeg kommer lige med et lille spørgsmål. Hvordan kan man undgå små luftbobler? I har så meget forstand på lakker, så I kender sikkert svaret :) Jeg kan se, at der er en anelse på tommeltotten her.
Hilsen Dianna

Maja og Sussi sagde ...

Dianna.. Grunden til at jeg har bobler på neglen her, er dels fordi jeg ikke har ordnet mine negle, altså fjernet ujævnheder ovenpå neglen. Det gør man med en buffer hvor der også er en sløvere fil på og så forsigtigt filer ovenpå neglen. Men også fordi jeg til tider ikke får vasket mine negle imellem mine neglelak tests. Derfor bliver neglen ikke helt ren og det laver også bobler i neglelakken. Man kan også risikere at ens neglelak bare laver bobler. Hvis der er kugler i din neglelak så sørg for at blande neglelakken inden brug og hvis ikke den har kugler, så tag den mellem hænderne og rul den lidt inden brug :D

Sussi

Anonym sagde ...

Hej Sussi, tak for dit gode svar, så blev jeg lidt klogere :) Tusind tak for en skøn blog!!

Send en kommentar