fredag den 20. maj 2011

H&M indkøb


Jeg var lige et smut i Fields in onsdags med min veninde Ea og min skønne datter Hannah. Jeg købte 6 nye lakker. Denne ovenover hedder Peppermint Fusion.

Temptress

Going Bananas

Daisy

Darling Pink & Turquoise

Det kan godt være at disse lakker ikke er nye, men min lokale H&M har ikke neglelak, og det er sjældent jeg kommer forbi en H&M der har :( Øv øv øv.. men måske meget godt for min økonomi :D

Sussi

7 kommentarer:

Swååfie sagde ...

Jeg bor lige ved siden af en H&M der har makeup.. Det er IKKE godt for min økonomi! :S Jeg køber normalt ikke de neglelak til 40 kr, for så ville jeg være helt broke.. Men alle de andre køber jeg en stor del af.. desværre :p hehe.. Jeg har Going Bananas og jeg elsker dens skjulte shimmer! SÅ fint.. Har også Daisy, men har ikke prøvet den endnu..

mullemus. sagde ...

Hej Sussi og Maja, faldt lige over Nelly som har gratis fragt indtil sidst i juli!!!! En mulighed jeg klart vil benytte... Noget i kan anbefale til en glitterglad pige, som mest har depend men gerne vil prøve noget forskelligt..
KH. Emilie.

mullemus. sagde ...

... Har dog lige bemærket at neglelakpriserne i fx. Essie er væsentligt dyrere!

Maja og Sussi sagde ...

Swååfie. Har lige prøvet Daisy i dag. Nøj den er fin. Regner med at lave et indlæg med den i løbet af næste uge.

Mullemus. Jeg synes desværre at Nelly.com har nogle høje priser generelt på neglelak. Jeg ville ikke selv købe derfra.

Sussi

Anonym sagde ...

Jeg købte going bananas for nylig. Jeg har ikke købt H og M lak før, men tænkte at nu måtte jeg prøve efter alle de pæne ord de får her på bloggen. Desværre synes jeg den er dårlig at lægge på. Den dækker dårligt og man kan se hver en lille ujævnhed i neglen. Det kan være mit eksemplar bare er uheldigt:-(. Hvad er andres H&M erfaring i forhold til andre mærker i samme prisgruppe?
Hilsen Anne

Anonym sagde ...

Hvad gav du/i for en glitterlak fra wet'n'wild i bilka/a-z ..?

Maja og Sussi sagde ...

Anne. jeg har selv Going Bananas og jeg har ingen problemer med den. Bruger du en underlak? Det hjælper som regel med hvordan den er at påføre. Min tager 2-3 lag før den dækker, men det betyder ikke at det er en dårlig neglelak :D

Anonym. Jeg ved ikke hvad de koster, måske Maja ved det.

Sussi

Send en kommentar