torsdag den 9. juni 2011

Gæsteindlæg: Gitte's vindernegle guide.

Hej alle neglelak-elskere,
på opfordring fra en læser og Negle nymferne, har jeg lavet et gæsteindlæg, så I kan se hvordan man laver mit konfirmationsdesign. Og tusind tak til alle jer, der har stemt på mig! Jeg havde slet ikke regnet med at vinde, men det er rart når der er nogen der kan lide det man laver.

Jeg startede med at lægge et lag underlak, Essies Fill the gap, herefter malede jeg tommelfinger, langefinger og lillefinger hvide, med en hvid lak jeg engang fik i et manicuresæt, vist nok fra Bilka. Jeg brugte to lag. Herefter malede jeg pegefinger og ringefinger lyserød, med en lak fra Depend. Desværre er lakken så gammel at nummeret er blevet gnedet af. Her brugte jeg også to lag. 


Herefter tog jeg min dotter, og lavede røde prikker, med Elfs Fire coral. Jeg har lavet prikkerne 3 og 3, fordi jeg synes det giver den bedste blomstereffekt, men man kan prøve sig frem med flere, måske i forskellige farver.
 

 For at lave lidt spil i bladene, dyppede jeg min dotter i først den røde lak, og herefter en hvid. Og så malede jeg prikker ovenpå de røde prikker - det behøver ikke være helt præcist, og det behøver heller ikke fylde det hele. Jeg gjorde det bare lidt tilfældigt, men så alle de røde prikker fik lidt hvidt på.Til at lave bladene brugte jeg to forskellige grønne lakker, faktisk fra nail art pens, som jeg købte på ebay sidste år. Jeg startede med den mørke, og tog min mindste nail art pensel, også fra ebay, og lavede en tynd streg, hvor jeg lige synes det passede bedst.


 Så tog jeg den lysere grønne, og brugte igen min pensel og malede ovenpå/ved siden af den mørkegrønne streg. Det giver et fint spil at der er to farver der er blandet sammen.


 

Til sidst satte jeg sten på de lyserøde negle, og sluttede af med Essies good to go toplak, og så er designet færdigt. På neglene med sten brugte jeg lidt toplak for at få dem til at sidde fast på neglen, og jeg lagde også et ekstra lag toplak på, for at sikre at de ikke faldte af igen. Det holdt faktisk det meste af en uge - og det er meget for mig! Jeg plejer ikke at kunne gå med det i mere end 3-4 dage, før det skaller af, pga opvask, arbejde og andre kedelige ting.
 
 
Til alle jer andre der også sendte ind: Sikke mange ideer man kan få af at se på jeres design! Der var ikke et af dem, jeg havde set før. Det er rart at vide at der findes andre, som er ligeså glade for neglelak som mig :p desværre har jeg lavet en pagt med mig selv om ikke at købe nye neglelakke, før jeg har tabt mig 10 kg - så er det rart alligevel at kunne få nogle nye neglelakke til samlingen. Igen, tak til alle jer der stemte på mig, og roste mit design. Og tak til Sussi og Maja for at lade mig være gæsteblogger for en dag - måske giver det mig mod på at få min egen en dag!
 
Sommer-regnvåde hilsner fra Gitte/Rullegardinia
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vi siger også tak til Gitte, fordi hun ville lave denne guide til hendes fine konfirmand negle. Hvis der er nogle spørgsmål til guiden, er både vi og Gitte til rådighed. Jeg er sikker på at Gitte vil blive glad for nogle kommentarer til hendes guide :D
 
Vi har lavet linket i øverste menu "konkurrene" til at linke til indlægget med alle bidragene, så man kan nyde dem endnu. De vil blive der indtil næste konkurrence starter.


 Sussi & Maja

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Flot guide Gitte, store roser fra mig af! Der er ikke noget dårligt at sige om det, og ligesom Sussi og Maja er du meget inspirende :) ..

Anonym sagde ...

Jeg er nød til at tilføje et spørgsmål, da det lige faldt mig ind: Hvordan er Essie base/top-coat og kan de anbefales?:) ..
- Min computer er i udu, derfor er jeg anonym, sry!

.. Mille :D.

Gitte sagde ...

Anonym 1: tusind tak for roserne! Det her giver mig ihvertfald mod på at få min egen neglelakblog :D Dejligt at du synes jeg er inspirerende!
Mille: Jeg kan kun anbefale dem! Basecoaten giver neglen et mat look, men det er en skøn overflade at lægge neglelak på, plus den tørrer i løbet af nul komma fem. Og toplakken er uden tvivl den bedste jeg nogensinde har haft. Jeg plejer normalt ikke at ofre mange penge på top/basecoat, fordi jeg hellere vil bruge dem på farvede lakker, men jeg har ikke fortrudt at jeg købte dem. De er heller ikke så dyre igen :) Jeg købte dem på matas 20 % udsalg. Toplakken tørrer ligeledes i løbet af nul komma fem, så man ikke skal sidde stille i flere timer bagefter :p Så jeg har kun gode ord at sige om dem!

Jette Fromm sagde ...

Rigtig god guide! Og stort tillykke til vinderen, designet er rigtig flot :)

Anonym sagde ...

Tak for guiden - super overskueligt!!
:) Louise S.

Sanne sagde ...

Supersødt design, som jeg godt kunne finde på at lave her i løbet af sommeren. Tak for guiden, og tillykke med sejren.

Sanne, design nr. 3.

Anonym sagde ...

Hvor er stenene købt

Send en kommentar