fredag den 3. juni 2011

Maybelline Colorama + Cutex neglelakfjerner i Netto.

Fra mandag d. 6/6 har Netto tilbud på Cutex neglelakfjerner og Maybelline Colorama neglelak. Det er en mini udgave af Maybelline's neglelak. Jeg ved dog ikke hvilke farver de har i Netto. Jeg har selv haft et par stykker, som jeg har købt i Frankrig. Jeg skal i hvert fald ned og kigge og evt købe en flaske neglelakfjerner. Jeg er jo i gang med at teste neglelakfjernere. Jeg har indtil videre testet Sally Hansen, Matas og Depend, så har jeg bestilt noget OPI neglelakfjerner. Og så har jeg jo allerede testet Deborah Lippmann's Finger Mitts.


Sussi

5 kommentarer:

Swååfie sagde ...

Yay! Tak for denne info! Havde aldrig selv opdaget det.. Jeg skal helt klart i mine nærmeste netto'er og rippe dem :)

Marie sagde ...

Jeg kan varmt anbefale Essies neglelakfjerner, den er virkelig god - især for os, der fjerner lak ca. 3 gange om ugen;-) Den er hurtigt virkende, har en nogenlunde behagelig lugt og føles ikke så udtørrende.

Maja og Sussi sagde ...

Det kan være, at jeg skal teste den også. Tak for tippet.

Sussi

Trille sagde ...

Jeg har købt lakken i Netto - de har faktisk mange fine farver og lakken tja den dækker måske med 2 lag men skal nok have 3..

Maja og Sussi sagde ...

Trille. Jeg købte selv 3 af de 5 slags de havde i min Netto :D Men har ikke prøvet dem endnu. Fik også lige en pakke med Essie - Da Bush med posten i dag. :D

Sussi

Send en kommentar