mandag den 18. juli 2011

Matas Mandag - Depend test.

Jeg har åbenbart kedet mig, for jeg tænkte: "Gad vide hvor mange negle man kan lakere med 1 flaske Depend neglelak?". Så gæt engang hvad jeg brugte 1½ time på. Jeps, jeg lakerede, lakerede, lakerede og lakerede mine negle så mange gange jeg kunne med 1 flaske Depend.

Mine stakkels negle efter testen.

Jeg kom 2 lag på hver negl og endte med at kunne lakere 160 negle inden penslen ikke kunne nå ned til neglelakken mere. Det svarer til 16 manicurer. Til den sidste hånd måtte jeg dog vende flasken på hovedet for at få lakken ud.

Stadig 1/4 tilbage. Synd penslen er så kort. Spild af neglelak.

Alt i alt synes jeg, at ca 25 kroner er billigt for 15 manicurer. Jeg tror dog ikke, at jeg laver samme test med en fuld størrelse neglelak. 1 det tager en del tid og 2 jeg har ikke nogen jeg kan undvære :D

Sussi

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ej hvor sjovt, det tænke jeg også på i går - altså hvor mange gange man kunne larkere ens negle med en flaske neglelak:-)
Hvis du gerne vil lave det med større flasker, så køb en fra pieces. De er jo ret billige, og så er der ca lige så meget i som fx. Essie.

Og lige et tip, med de spildte neglelak rester:
Gem dem, og lav franken af dem. Eller brug dem når du laver nail art, altså du kan bare bruge sådan en negle pind (dem der med den skrå ende).
Du kan også bruge en længere pensel, enten en fra en hobby butik, eller en fra en anden neglelak. Så kan du skrue låget/penslen af flasken, og tage sætte det på den anden neglelak. Så slipper du også for at penslen skal renses hver gang du har brugt dem.

/Karoline

Anonym sagde ...

Jeg læste engang et sted, at en sagde hun ikke gad købe depend fordi man alligevel kun kunne bruge dem omkring 4 gange inden de var tomme xD

Anonym sagde ...

men nogen gange skal der jo 2 lag

Solensdanserinde sagde ...

Genial test :D Havde slet ik forventet at der var til så mange negle i sådan en lille flaske :)

Maja og Sussi sagde ...

anonym #1/ Karoline.. En god ide at bruge det til franken :D Det vil jeg huske. Der er jo ingen grund til at smide en flaske neglelak ud uanset hvor meget :D

Anonym #2 Synd for hende :D

Anonym #3 Jeg forstår ikke helt hvad du mener, skrev jo at jeg havde kommet 2 lag på hver negl.

Solensdanserinde.. nej vel.. havde heller ikke regnet med det, men dejligt at blive positivt overrasket. :D

Sussi

Gulde sagde ...

Øj, jeg havde alligevel ikke troet de kunne klare så meget, de små flasker! Jeg har altid været sådan lidt "det kan da godt være de er billige, men der er jo heller ingen ting i!" men jeg kan da høre jeg har taget fejl :) Nu bruger jeg så for det meste 3 lag, da jeg ikke synes der har været farve nok i dem jeg har, men det ville stadig svare til omkring 10 lakeringer. Måske flere hvis jeg bruger mine nail art pensler til at nå bundsjatten. Hvilket stadig ville være meget mere end jeg havde forventet :)

Katrine Mørk sagde ...

Haha, ej hvor er det altså en sjov test! Havde godt nok heller ikke regnet med at der ville være til så mange gange i, det er jeg lidt imponeret over må jeg sige..

KAtrinemork.blogspot.com

Sanne sagde ...

Det var dog en genial idé, minder mig lidt om da man var lille og ville finde ud af hvor mange meter tandpasta der var i en tube. Hæhæ! :)

DNFSimmi95 sagde ...

Hej :-)

Hvordan får i jeres negle så lange og flotte`?:-)

Send en kommentar