lørdag den 30. juli 2011

OPI - Femme de Cirque

OPI's nyeste Softshade kollektion, også kaldet wedding kollektionen hedder Femme de Cirque (cirkussets kvinder). Jeg har aldrig før brudt mig om disse lakker som knapt nok dækker, mest fordi mine negle er en smule gule og det kan ses igennem lakken. Men tænkte, at de så fine ud og ville teste dem. Og så kostede sættet kun ca 8 dollars på nailsupplies.us.

Step right up! er denne sarte mælkehvide lak. Jeg har 2 lag på, på billedet herover, men synes ikke at det er pænt fordelt. Det er svært for mig med de gennemsigtige/sheer lakker at få det jævnt og pænt. Derfor nuppede jeg lag mere og det så pænere ud synes jeg. Se billedet herunder.


Jeg synes helt klart at det gør en kæmpe forskel. Det er naturligvis sværere at påføre neglelak jævnt med de små pensler, så jeg kan ikke sige om det ville være pænere med den alm OPI pensel. Min logiske sans siger: det er det nok :D

In the spot-light pink hedder denne gennemsigtige/sheer lyserøde neglelak. Den lyserøde del ses mest i flasken, for man skal lede lidt efter at se den på neglene. På billedet herover har jeg 2 lag på. Den er også utrolig nem at påføre, selv med den lille pensel. Jeg prøvede med et 3. lag, for at se om den lyserøde kunne opbygges. Men synes ikke, at det gjorde den store forskel. Kan være hvis man lagde den over en hvid neglelak.

 (3 lag med In the spot-light pink.)


So many clowns so little time er navnet på denne neglelak. I modsætning til den første, så er denne meget nemmere at påføre. Den er også mere som nummer 2 i konsistens, så selvom den ligner, så er den i min mening bedre. Den ser nemlig ikke ujævn ud efter 2 lag. Den har dog samme mælkehvide look og det dækker næsten helt mine gullige negle.

Den sidste hedder I juggle... men og er en shimmer toplak. Den er ultra fin og komplimenterer de sarte nuancer rigtig godt. Den er passende til en brude manicure, hvis man gerne vil ha lidt pow på sin traditionelle franske manicure. På billedet herover har jeg lagt et enkelt lag på de 3 lakker. Fra venstre over Step right up, in the spot-light pink, so many clowns so little time og til sidst på lillefingeren 2 lag kun med I juggle... men.

Har du spørgsmål ang told osv, så kig i vores FAQ.

Sussi

4 kommentarer:

Sara Nielsen sagde ...

Hvor meget er fragten på den hjemmeside? :)

Maja og Sussi sagde ...

Det kommer an på hvor meget du køber.

Sussi

Sanne sagde ...

De er simpelthen for kedelige.

Jeg har helt glemt at rose jeres FAQs, læste dem igennem i sidste uge, og de er bare superfine. :) Jeg tænkte om I måske kunne liste de net-butikker I har købt og skrive en bedømmelse eller godt råd ud for hver af dem, så vi kan genbruge jeres erfaringer. Som f.eks. at nogen af dem godt vil skrive gave og lavere værdi på pakkesedlen og lignende. Bare en idé.

Maja og Sussi sagde ...

Sanne.. tror heller ikke jeg kommer til at bruge dem så meget :D
Tak for dit input vedr. FAQ'en. God ide med net-butiks infoen.

Sussi

Send en kommentar