torsdag den 25. august 2011

LA Girl Glitter Addict -aholic!

Her er så alle mine 5 neglelakker fra LA Girl's Glitter Addict kollektion. Fra venstre: Animate, Uninhibited, Provocative, Euphoria og Nostalgic. De er købt hos CherryCulture og de var til sammen under 80 kroner, så der kom ikke told på. Dejligt!

Disse lakker er alle i klar base, så man kan komme dem over andre lakker. Der er små glitter stykker samt større hexagon stykker i. På billederne her har jeg kun 1 lag på, så der er masser af glitter i lakkerne. Det er super fedt at man ikke skal bruge en masse lag og dermed får en masse klar lak på. Så risikerer man også at det ser lidt klumpet ud.

En af dem jeg har købt skille sig lidt ud fra de andre, nemlig den lilla Euphoria (den i midten på billedet herover). Den har flerfarvet glitter foruden de store og små lilla glitter stykker. Det var svært at få et billede af det uden at gøre billedet utydeligt. Hvis du klikker på billedet herunder vil du kunne se det bedre.


Sussi

4 kommentarer:

Forvirret dansker sagde ...

Er solgt!! Der er 20% rabat på tingene, hvis jeg vælger dem du også har valgt + den billigste fragt, kan 149,04 så passe?:-)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Jeg tjekkede lige min kvittering og der stod 179 på. Det var inkl fragt, sådin pris er da god :D

Sussi

FD sagde ...

Er stedet godt at handle fra osv? Syntes den virker lidt forvirrende.. :-)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

FD ... Jeg synes cherryculture er ligeså god som andre webshops.

Sussi

Send en kommentar