lørdag den 13. august 2011

OPI - Don't mess with OPI + Mermaid's Tears

Disse 2 grønne lakker fra OPI har jeg nuppet fra min veninde Ea. Det var nogle af de lakker hun havde bestilt hjem fra USA (fra nailsupplies.us) og jeg nåede lige at teste dem inden hun fik dem i går.

Den til venstre er Don't mess with OPI og er fra Texas collection og den til højre er Mermaids Tears fra Pirates of the Caribbean collection. Begge kollektioner er fra i år.

Don't mess with OPI blev lidt svær at fotografere pga at solen var ved at gå ned. Desværre gir den pære jeg har i min lampe varmt lys, så den kan jeg ikke bruge til billeder. Så jeg må have fat i sådan en inden vinteren kommer og lyset forsvinder. Don't mess with OPI blev derfor lidt mørkere end den i virkeligheden er. Det er en fantastisk røget grøn neglelak som kun krævede 1 lag for fuld dækning. På billederne har jeg dog 2 lag på.

Mermaids Tears er også en fantastisk neglelak og jeg overvejede at stjæle den fra Ea og sige at den ikke var blevet sendt med i pakken. Meeen så må jeg jo bare låne hendes eller købe min egen. Maja købte også Mermaids Tears, så mon ikke hun vil vise den som fuld manicure. Jeg måtte hurtigt teste den, så det blev på disse neglehjul. Jeg havde engang tænkt mig at komme alle mine lakker på sådanne hjul, så man kunne finde en farve hurtigt, der feks passede til et outfit, men det blev en for stor opgave.


Sussi

5 kommentarer:

Louise sagde ...

Da jeg lagde alle mine lakker på hjul, tog jeg et mærke ad gangen, så blev det lidt mere overskueligt :)

Tulle sagde ...

Hvor får man fat i de hjul henne?

Anonym sagde ...

Spørg om det samme som tulle?:)

Anonym sagde ...

Hvor skummelt! Man må håbe, at Ea læser din blog;-)

Maja og Sussi sagde ...

Louise. jeg tror ikke jeg gider at gøre det med 300 lakker :D

Tulle. Jeg købte mine på nailsupplies.us men man kan sikkert google sig til andre steder :)

Anonym. Hvorfor er det skummelt?

Sussi

Send en kommentar