tirsdag den 6. september 2011

Essie - Going Incognito


Her er så endnu en fødselsdagsgave fra Maja. Jeg har haft den på i en uges tid før jeg tog billederne. Derfor ser spidserne lidt slidte ud.

Going Incognito er en af de lakker jeg har kigget på 100vis af gange men aldrig fået købt. Og så får man den af Maja. Dejlig overraskelse når man ikke engang har ønsket sig den!

Desværre fik jeg sat en finger på den ene negl inden overlakken tørrede, så der er en lille ujævnhed, men synes stadig i skulle se den. Det er nok en af de fedeste grønne farver jeg har. Den ligner ikke rigtigt noget jeg har i forvejen.
På billederne har jeg 2 lag på samt under og overlak.


Sussi

4 kommentarer:

Sisse-Sofie sagde ...

hvordan får du det til at holde i en hel uge? når jeg bruger Seche vite som topcoat går der ikke mere end en dags tid før det begynder at falde af i flager. Jeg kunne godt bruge et godt tip for hvordan man præpererer sin neglelak

Anonym sagde ...

Jeg har præcis samme spørgsmål som Sisse-Sofie. Måske I vil lave et indlæg om at få lakken til at holde sig pæn i mere end én dag? Tips og tricks, som I jo er så gode til ;)

Anonym sagde ...

Som de to andre holder min neglelak heller ikke for godt.. Min seche-vite ligefrem forværrer problemet!!

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Jeg har aldrig haft problemer med min Seche Vite. Og når jeg vil have min neglelak til at holde i længere tid, så kommer jeg toplakken på tværs af neglespidserne, så den lissom bukker med rundt om neglen. Desuden kan jeg også finde på at komme et ekstra lag på efter et par dage.

Sussi

Send en kommentar