søndag den 2. oktober 2011

New York Fasion Week - nail art

Udover den omvendte franske manicure, som jeg viste jer den anden dag, så har der været et par andre spændende nail art negle til New York Fashion Week dette efterår.

Istedet for at vise jer de billeder jeg er blevet inspireret af, har jeg lavet mine egne udgaver af dem. Den første er lavet med OPI - Parlez Vous OPI?, Inglot's sorte art pen og H&M - Manhunter. Men en hvilken som helt nude farve kan bruges. Jeg har først lagt 2 lag OPI, dernæst brugt min sorte art pen til at lave et V og til sidst fyldt ud med min sorte H&M neglelak. Looket er set hos Pamela Love og lavet af Essie.



De næste negle er ment som graduerings negle. Jeg har lavet dem med en svamp og duppet neglelakken på. Hældt en smule neglelak ud på et papir og brugt svampen til forsigtigt at duppe den  på. Jeg har brugt H&M - Blue my mind og CND - Green Scene. Looket er set hos Jen Kao og lavet af CND med 4 forskellige farver, Green Scene (som jeg har på også), Midnight Sapphire, Anchor Blue og Rouge Red. Og den sorte CND Inkwell.



De næste negle synes jeg var super cute og måtte lige holde tungen lige i munden for at lave. Jeg startede med at male hver farve på halvdelen af neglen. Lod det tørre og malede så den modsatte farve ovenpå halvvejs nede og til spidsen. Jeg har brugt Barry M - Cobalt blue og denne Hello Kitty neglelak fra H&M. Looket er set hos Nicole Miller og lavet af CND.



Det var så alt fra New York Fashion Week for denne gang. Men Google feks "New York Fashion Week nails" for at se en masse skønne billeder af negle fra efterårets trends.

Sussi

2 kommentarer:

Unknown sagde ...

Det sidste look er vrikelig cute! :D Må prøve selv at lave det.

Lisbet sagde ...

Den første er jo helt fantastisk! :-)

Send en kommentar