tirsdag den 15. november 2011

Dag 15: Maja's Neglelak Samling

Så er det blevet tid til at I skal se min neglelak samling. Jeg ville gerne have lavet en film ligesom Sussi, men der er desværre ikke ro nok til at jeg kan sætte mig og bruge den tid på det som det kræver + at der ville komme en masse forstyrrende babygråd/snak i baggrunden. Så I må desværre nøjes med en masse billeder, men så slipper I også for at høre mig fortælle en masse bavl, for at fylde den akavede stilhed, når man ikke skal forklare hvad, man laver men bare filme ting som står stille og skal vises frem :)
I må endelig spørge til lakkerne, hvis der er nogen, I gerne vil vide navnet på, eller vide hvor jeg har købt.

- Maja

17 kommentarer:

Pia sagde ...

Hej Maja
IMPONERENDE samling... WOW siger jeg bare.
Jeg er først for ganske nylig blevet hooked på neglelakker og de utallige muligheder, der jo er for at pifte et outfit op med lækre og/eller anderledes negle.
Så nu ved jeg, hvad der er i vente :o)

Men, men... jeg tænker på; hvordan holder I styr på, hvilke farver I har?

Det er relativt nemt, når man sidder foran pc'en og bestiller online - så er det "bare" at kigge i skabet/skuffen. Men når man er ude i butikkerne synes jeg det er svært at huske hvilke nuancer, jeg liiige har derhjemme... nogle farve ligger jo ufattelig tæt på hinanden.
Et sådant neglelak-arkiv skal jo også være rimelig fikst/transportabelt for at kunne fungere...?
Gode idéer modtages med kyshånd.

I øvrigt, tusind tak for en fantastisk blog. Det er dejligt, at I er så ærlige omkring de lakker I tester - det er virkelig brugbart.

Emilie C.R.B.L sagde ...

Har du et link til hvor man kan købe neglelakkerne nfu oh? :D

Malene M sagde ...

Emilie, du kan købe Nfu Oh her: http://www.viis.ee/store?page=1
:)

Anonym sagde ...

Undrer mig lidt over hvor du har købt negle-pennene på billede to?

Imponerende samling :)

Anonym sagde ...

Det næst sidste billede der er, hvor er de fra? er det ikke dem med en "nål" som man kan tegne meget små ting med?

Emilie's BloG! sagde ...

Har ikke så meget med det her indlæg at gøre men: Kunne rigtig godt tænke mig at i lavede et how to på nogle Twilight negle da der er præmiere på torsdag :-)

Anonym sagde ...

hej, ville lige høre.. kan se du har 3 neglelakker fra TIGER, jeg har selv afdelingen i den by hvor jeg bor, og kan se at den første er enten nummer 27 eller 35 alt efter hvor ny den er, og nummer to er 13'eren men den tredje lak du har, har du selv blndet den op, for den eneste vi har haft med glimmer de sidste 2½ år er en der hedder nummer 20, det er mere guld glimmer agtig, så er da bare nysgerrig omkring hvad nummer den har og hvornår du har købt den :)
-Anja

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Emilie.. Vi ville gerne lave Twilight negle, men vi har desværre ikke tid til det. Måske når den sidste film kommer :

Pia.. Vi holder nu ikke styr på hvad vi har andet end vi kan huske dem. Jeg tænker nu ikke på om jeg har en lignende farve derhjemme, men om jeg synes den er fed. Jeg kan stort set huske alle mine lakker, men nu "arbejder" jeg jo også med dem hver dag (næsten). Hvis jeg ender op med 2 ens farver, hvilket sjældent sker, men nogle gange gør, så giver jeg den ene væk :D
Men hvis man har en kamera telefon kan man jo tage nogle billeder af sine lakker, som Maja har gjort, så har man jo billederne med sig :D

Emilie CRBL.. Hvis du kigger i vores links liste, så er der 2 links til Nfu Oh forhandlere (udover den som Malene skrev). Der står Nfu Oh i parantes bagefter linksene.

Anonym.. Det næstsidste billede er Essie lakker og det er alm neglelak. Ikke art penne.

Dem der ikke har fået svar, må lige vente på at Maja svarer :D Jeg ved ikke lige svaret på jeres spørgsmål.

Sussi

Camilla sagde ...

Hvor har du købt stativerne til dine neglelakker? De er rigtig fine og selvom min samling ikke er så stor som din, så tror jeg, jeg bedre ville kunne overskue dem med sådan ét :)

Anonym sagde ...

Jeg er helt skudt i lakkerne på billede to, hvor har du købt dem og til hvilken pris? :D
/Cecilie

Anonym sagde ...

Jeg mener det billede nummer to fra oven og ikke fra neden:)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Til jer, som spørger til neglelakkerne på billede nr 2 (fra oven), det er mine første nail art penne. Jeg købte dem for år siden i Hamleys i London. Jeg tror desværre ikke de har dem længere, men jeg ved det ikke, for det er laaaang tid siden jeg har været derovre og kigge efter dem.
Men de er lavet så de har en meget tynd spids, hvor man kan presse lidt neglelak ud og tegne med. Udover det, så kan man også bruge dem som almindelig neglelak, fordi penslen nede i 'flasken' er lige så bred som i de almindelige neglelakker.
Jeg kan ikke lige huske hvad de kostede, måske 10 eller 20£ for dem allesammen, men som skrevet er det flere år siden, så jeg kan desværre ikke huske det. :)

Anja: Jeg kan desværre ikke huske hvornår jeg har købt den neglelak i TIGER, men det er nogle år siden. Jeg kan desværre ikke se nummeret på den, så der kan jeg ikke hjælpe.

Camilla: Stativet er en gave fra Sussi. Men jeg vil gætte på at du måske kan købe dem på EBAY eller Amazon. :)

Mvh Maja

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Camilla.. Jeg bestilte stativerne på en dansk negleside aromatique.dk men det ser ud til at den er lukket. Men som Maja skriver, så prøv ebay.

Sussi

Anonym sagde ...

Hej, vil bare lige sige at man kan få nail art lakkerne i Hamleys i Illums...

/ Pernille

lura sagde ...

wooooah, har du tal på hvor mange du har? :D
Jeg syntes min samling på 53 var stor, men faaldt da om da jeg så din :D

ANNA-SOFIA sagde ...

Wow du har 226 eller sådan noget;) Men flot samling

Julie sagde ...

Ved godt dette indlæg er gammelt, men jeg blev altså nødt til at spørge og vidste ikke lige hvor jeg ellers skulle skrive. Hvor kan man købe de der inglot der har den helt tynde pensel? :)

Send en kommentar